ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΘΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ PERL

Υποβολή συμμετοχών από 1 Σεπτεμβρίου 2014-10 Ιανουαρίου 2015

Είστε Προπτυχιακός/η ή Μεταπτυχιακός/η Φοιτητές; Θέλετε να αλλάξετε κάτι στον τρόπο ζωής σας για να ζείτε πιό υπεύθυνα προς την φύση και τους γύρω σας; Πιστεύετε στην αειφόρο τρόπο ζωής; Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό της PERL!



H οργάνωση PERL σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό Media ( Βίντεο, Φωτογραφίας και Άρθρων) με θέμα "Νέοι τρόποι να ζούμε υπεύθυνα! ... Τι μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά; "

Ο διαγωνισμός απευθύνετε σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και παραγωγούς βίντεο/ταινιών παγκοσμίως.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να συμμετέχετε σε 3 κατηγορίες:

BINTEO - Κάντε ένα βίντεο σχετικό με το θέμα του διαγωνισμού μέχρι και 60 δευτερόλεπτα χωρίς αφηγητή! Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε διάλογο στο βίντεο.

Αρθρογραφία - Γράψτε ένα άρθρο για περιοδικό ή εφημερίδα μέχρι και 1200 λέξεις στα αγγλικά σε αρχείο word document σχετικό με το θέμα του διαγωνισμού

Φωτογραφία - Βγάλτε μία φωτογραφία σχετική με το θέμα του διαγωνισμού σε αρχείο JPEG μέχρι και 10Megabytes ευκρίνειας τουλάχιστον 1600 pixels ή / και με ελάχιστη ανάλυση 300 dpi 


Προθεσμία Υποβολής Έργων: Μπορείτε να στείλετε το βίντεο, άρθρο ή φωτογραφία από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου 2015 στις 23.59 (ώρα κεντρικής Ευρώπης)

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του οργανισμού για τα Έντυπα Συμμετοχής και τους Όρους του Διαγωνισμού.