ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΔΙΗΓΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:
10/09/2014
 Η Θεσσαλονίκη- Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 και η αστική μη κερδοσκοπική ADDART καλούν τους νέους συγγραφείς της πόλης να γράψουν είτε μια ιστορία τρόμου εμπνευσμένη από τους αστικούς μύθους που περιβάλλουν τη Θεσσαλονίκη ή ένα διήγημα επιστημονικής φαντασίας με φόντο πάντα την πόλη μας




Οι επίδοξοι συγγραφείς της Θεσσαλονίκης (εώς 35 ετών), θα πρέπει να αποστείλουν ως τις 10 Σεπτεμβρίου 2014, σε αρχείο μορφής .doc στην ηλεκτρονική διεύθυνση addartngo@gmail.com, ένα μικρό διήγημα σε ένα από τα παραπάνω λογοτεχνικά είδη, μεγέθους 3.000 με 5.000 λέξεων.



Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Σεπτέμβριο ένα δωρεάν master class γύρω από την τέχνη της αφήγησης και σχετικό με εκδοτικά θέματα. Η ακριβής ημερομηνία και ο τόπος διεξαγωγής του σεμιναρίου θα ανακοινωθούν σύντομα.



Τα διηγήματα, θα αξιολογηθούν από ειδική κριτική επιτροπή και τα καλύτερα μεταξύ αυτών θα εκδοθούν σε μια μοναδική συλλογική ανθολογία η οποία θα παρουσιαστεί στο κοινό της Θεσσαλονίκης τον Οκτώβριο, σε μια θεματική εκδήλωση-γιορτή που θα πραγματοποιηθεί από τους διοργανωτές.