ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ


''Σε αυτή την έρευνα, μας ενδιαφέρει να μάθουμε περισσότερα σχετικά με τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η ομάδα-στόχος για την έρευνα είναι οι γονείς με τα παιδιά σε ηλικία μεταξύ 6-17 ετών εντός της ΕΕ 

Αυτή η έρευνα πραγματοποιείται με σκοπό να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τις διάφορες πτυχές των χρήσεων της τεχνολογίας στην εκπαίδευση. Οι απαντήσεις σας θα χρησιμοποιηθούν συνολικά, και εμείς δε θα αξιολογήσουμε τις επιμέρους απαντήσεις. 

Αν έχετε περισσότερα από ένα παιδιά στην ηλικία μεταξύ 6-17 ετών, παρακαλούμε συμπληρώστε την έρευνα ως συγκεντρωτική άποψη σας. Θα χρειαστούν περίπου 4-6 λεπτά για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο. 

Αφού έχουμε ολοκληρώσει 500 έρευνες, θα κάνουμε μια κλήρωση για € 1,000 μεταξύ των συμμετεχόντων. Ο νικητής αποφασίζει ποιος θα λάβει τη δωρεά των 1000 ευρώ. Ο παραλήπτης πρέπει να είναι μια συγκεκριμένη τάξη ή το σχολείο. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στο http://www.theschoolcloud.com/ και μέσω e-mail. 

Για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://da.surveymonkey.com/s.aspx?sm=lKG2gXmmqwMurxrVHF4WYQ%3d%3d#q1

Ευχαριστούμε για τη βοήθειά σας.''

Η έρευνα είναι επίσης διαθέσιμη στα:
Ισπανικά:https://es.surveymonkey.com/s/BF8W5VX
Γαλλικά:  https://fr.surveymonkey.com/s/BFL6D97
Ιταλικά:   https://www.surveymonkey.com/s/BF7KRG6

Μπορείτε να επικοινωνείτε στο info@theschoolcloud.com για περισσότερες πληροφορίες ή να εγγραφείτε στο Newsletter.