ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

1η ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ "EMPLOYABILITY FAIR"

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
16 και 17 Σεπτεμβρίου 2013 
Έκθεση Καριέρας «Employability Fair» στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων με στόχο την ενίσχυση της επαγγελματικής αποκατάστασης και απασχολησιμότητας των νέων της χώρας μας.
Με τη συμμετοχή πενήντα και πλέον κορυφαίων εργοδοτών που αναζητούν προσωπικό, σε ένα χώρο άνω των 1.200 τ.μ., θα πραγματοποιηθούν Ημέρες Καριέρας, δώδεκα ανοικτά σεμινάρια, παράλληλα workshops, συμβουλευτική καριέρας, έκθεση φοιτητών και πολλά άλλα events. Στη διοργάνωσης συμπεριλαμβάνεται ο διαγωνισμός Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας 2013.
Κτίριο Μηχανουργείου & στο Αμφιθέατρο «ΑΘΗΝΑ 9.84»


Πρόκειται για ένα θεσμό που στοχεύει όχι μόνο στο να φέρει σε επαφή τους νέους με δυνητικούς εργοδότες – επιχειρήσεις, αλλά επιπρόσθετα να τους προσφέρει εντελώς δωρεάν την εκπαίδευση και συμβουλευτική που απαιτείται, ώστε να γίνουν πιο «Απασχολήσιμοι», δηλαδή να αποκτήσουν επαγγελματικές δεξιότητες και να προσανατολιστούν επαγγελματικά πριν ακόμη προσεγγίσουν ένα δυνητικό εργοδότη.

Διοργανωτής του «Employability Fair» είναι το Mediterranean College, το πρώτο Ελληνικό αγγλόφωνο Κολλέγιο στην Ελλάδα, με 36 χρόνια διαρκούς ποιοτικής παρουσίας στα εκπαιδευτικά δρώμενα της ανώτατης ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Το Mediterranean College, από το 1977 μεταφέρει τη Βρετανική Εκπαίδευση στην Ελλάδα, προσφέροντας στους νέους τη δυνατότητα να αποκτήσουν πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών από το Κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο University of Derby, UK, με σπουδές εξ ολοκλήρου στη χώρα μας. Σήμερα προσφέρει αναγνωρισμένα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στα επιστημονικά πεδία της Ψυχολογίας, της Παιδαγωγικής, της Μηχανικής, της Διοίκησης Επιχειρήσεων και της Πληροφορικής.

Η διοργάνωση εντάσσεται στις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Mediterranean College και αναμένεται να ωφελήσει σημαντικά Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Ανέργους και Εργαζόμενους που επιθυμούν να αλλάξουν επαγγελματικό προσανατολισμό.

Περισσότερες πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα του «Employability Fair» και υποβολή δηλώσεων συμμετοχής, παρέχονται από τον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης στο www.mc-employability.gr καθώς και στο Mediterranean College, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600.