ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

ΚΥΚΛΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ "REAL SKILLS FOR SCIENTISTS - ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ", ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ.Τ

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
19 & 26 Μαϊου 2022/Ώρα:17.00
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας», σε συνεργασία με το R.E.A.L. Science και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας της Κύπρου, 
διοργανώνει τον νέο κύκλο διαδικτυακών σεμιναρίων "Real Skills for Scientists"

Ο κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων, που αποτελείται από 2 webinars με καταρτισμένους ομιλητές σε θεματικές όπως η ιατρική επιχειρηματικότητα, η έρευνα των φαρμάκων στη βιομηχανία, όπως και η Κλινική Ιατρική,κ.ά. απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες, διδάκτορες και μεταδιδάκτορες ερευνητές καθώς και νέους ερευνητές, όλων των επιστημονικών πεδίων, βαθμίδων και σταδίων καριέρας.

Στο πλαίσιο των σεμιναρίων, νέοι επιστήμονες αλλά και νέοι επαγγελματίες και επιχειρηματίες θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν διαδικτυακά και να συζητήσουν με καταξιωμένους επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα μεταδώσουν τις δικές τους εμπειρίες σταδιοδρομίας. Οι ομιλητές προέρχονται τόσο από τον ακαδημαϊκό όσο και από τον επιχειρηματικό χώρο.

Όλα τα σεμινάρια έχουν ως κοινό άξονα την ανάπτυξη δεξιοτήτων για την επαγγελματική απασχόληση των νέων επιστημόνων και ερευνητών.

Το 1ο webinar θα λάβει χώρα την Πέμπτη 19 Μαϊου 2022 (ώρα 17.00-18.30). Στο πλαίσιο του webinar θα παρουσιαστούν οι πρωτοβουλίες Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας, R.E.A.L. Science και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας Κύπρου
Στη συνέχεια τον λόγο θα πάρουν  οι ομιλητές, οι οποίοι θα μιλήσουν για τη δημιουργία βιογραφικού σημειώματος, τις δεξιότητες (soft & hard skills) που ενδυναμώνουν τον υποψήφιο στην αγορά εργασίας, και τον τρόπο επίτευξης των στόχων για την εξέλιξη της επαγγελματικής σταδιοδρομίας.
 
 Το 2ο webinar θα λάβει χώρα την Πέμπτη 26 Μαΐου 2021 (ώρα 17.00-18.30). Στο πλαίσιο του webinar, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματα τους σε καταξιωμένους ερευνητές για τoυς τρόπους χρηματοδότησης της έρευνάς τους ή/και της επιχείρησής τους, αλλά και να δικτυωθούν με τους ομιλητές και τους συμμετέχοντες. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν οι πρωτοβουλίες Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας, R.E.A.L. Science και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας Κύπρου.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει ερωτήσεις σε ειδικό Q&A session, στο οποίο οι ομιλητές θα απαντήσουν ζωντανά
 
 
 
 
 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts