ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

ΗΜΕΡΙΔΑ: "ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ - ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ"

 Παρασκευή 29 Απριλίου 2022/Ώρα:10.00-12.00
 Το Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κεντρικής Μακεδονίας (με φορέα υποδοχής το Perrotis College), σε συνεργασία με το Δήμο Έδεσσας, διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο:
 "Το Μέλλον της Γεωργίας - Οφέλη και Ευκαιρίες"

Θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, στην πόλη της Έδεσσας και θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του συμφώνου συνεργασίας που έχουν υπογράψει ο Δήμος Έδεσσας και η Αμερικανική Γεωργική Σχολή
 Τις εργασίες θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Έδεσσας, Δημήτρης Γιάννου, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Αλέξανδρος Πασχάλης και ο Dean του Perrotis College, Δρ. Κωνσταντίνος Ρότσιος.

Στην εκδήλωση θα γίνει αναφορά στο μετασχηματισμό του αγροτικού τομέα μέσα από το πρόγραμμα ανάκαμψης και ανθεκτικότητας και παρουσίαση του έργου Artolio ως καλή πρακτική υποστήριξης και εκπαίδευσης παραγωγών
 
Ο καθηγητής αειφορικών συστημάτων διαχείρισης και διευθυντής του κέντρου Ελιάς Krinos του Perrotis College, Δρ. Αθανάσιος Γκέρτσης, θα παρουσιάσει τρόπους για τη σύγχρονη διαχείριση παραγωγής με χρήση τεχνολογιών γεωργίας ακριβείας. 
 
Ο Αναπληρωτής καθηγητής και Διευθυντής Τμήματος Αειφορικής Γεωργίας και Διαχείρισης του Perrotis College, Δρ. Χρήστος Βασιλικιώτης, θα αναφερθεί στις καλλιεργητικές πρακτικές για αειφόρα αγροκτήματα με μειωμένες εισροές και χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα.

Θα αφιερωθεί χρόνος για συζήτηση και ερωτήσεις εκ μέρους των συμμετεχόντων. 
 
Μετά την λήξη της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί επίδειξη με drone στην περιοχή του Ριζαρίου Έδεσσας
 
Kατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας για τον Covid-19
Αίθουσα εκδηλώσεων 
Διοικητήριο, 58200 Έδεσσα Πέλλας

https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts