ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

ΟΜΙΛΙΑ: «Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΙΟΓΟΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ»

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 
Ώρα:11.00π.μ

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, συνεχίζοντας και φέτος, τον Κύκλο Ενημερωτικών Εκδηλώσεων για την Παιδεία, Υγεία και Πρόνοια, 
σας προσκαλεί στην ομιλία με θέμα:
 «Ο ρόλος της Οικογένειας, στην πρόληψη της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών»

Στόχος της εκδήλωσης, είναι να αποσαφηνιστούν θέματα σε σχέση με τις εξαρτήσεις και να αναπτυχθεί ένας διάλογος για τον ρόλο που έχει η Οικογένεια σήμερα, στην πρόληψη και την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων.

Εξειδικευμένοι σύμβουλοι του ΚΕΘΕΑ θα μιλήσουν για τις εξαρτήσεις και θα συζητήσουν με τους γονείς για τον ρόλο που έχει η οικογένεια σήμερα στην πρόληψη και την αντιμετώπισή τους. 

Εισηγήτριες επί του σημαντικού αυτού θέματος, που συνεχίζει να μαστίζει την ελληνική κοινωνία, ιδιαίτερα στα χρόνια της οικονομικής κρίσης, θα είναι η κα Δέσποινα Καπετανάκη, Κοινωνική Λειτουργός – Ψυχοθεραπεύτρια, Υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Κέντρου ΚΕΘΕΑ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» και η κα Ευδοκία Γαλάτου, Ψυχολόγος, μέλος του Προσωπικού Θεραπείας του Συμβουλευτικού Κέντρου ΚΕΘΕΑ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ».

Το «ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» ανήκει στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων και απευθύνεται σε χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών άνω των 21 ετών και τις οικογένειές τους, στοχεύοντας στην απεξάρτηση, στην εκπαίδευση και στην κοινωνική επανένταξη των μελών του!Πολιτιστικό Κέντρο Μαρκοπούλου
 Γ. Παπαβασιλείου 34, Μαρκόπουλο

 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts