ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ: "ΤΕΧΝΗ, ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ"

Το Τμήμα Εικαστικών Τεχνών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών και το Πανεπιστήμιο Paris 8 (UFR Arts, philosophie, esthétique – arts et technologies de l’image) ανέλαβαν από κοινού την οργάνωση, τη διεύθυνση και το συντονισμό ενός ελληνογαλλικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο:
 "Τέχνη, εικονική πραγματικότητα και πολυχρηστικά συστήματα καλλιτεχνικής έκφρασης"

Η διάρκεια σπουδών για απόκτηση του Μ.Δ.Ε. είναι δύο (2) έτη από τα οποία το ένα γίνεται στην Αθήνα και το δεύτερο στο Παρίσι.

Τα μαθήματα διδάσκονται στην ελληνική και στην γαλλική γλώσσα, οι φοιτητές μπορούν να κάνουν την διπλωματική εργασία τους στην γαλλική ή αγγλική γλώσσα.

 Στόχος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) είναι να παρέχει στους φοιτητές διπλή δεξιότητα στις ψηφιακές τέχνες: καλλιτεχνική και τεχνολογική. Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα οι φοιτητές εξειδικεύονται στην συνεργατική δημιουργία καλλιτεχνικών έργων σε πολυχρηστικά περιβάλλοντα εικονικής πραγματικότητας στο διαδίκτυο. 

Σε αυτό το πλαίσιο, οι φοιτητές αποκτούν γνώσεις πάνω στην ψηφιακή τέχνη, την εικονική πραγματικότητα, τα ψηφιακά παιχνίδια, τα εικονικά πολυχρηστικά περιβάλλοντα, τις τεχνολογίες ανάπτυξης δυναμικού καλλιτεχνικού περιεχομένου σε πραγματικό χρόνο, τις τεχνητές οντότητες και τον ψηφιακό ήχο.


ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:
20/08/2018 - 03/09/2018

asfa.gr

 

 

 

 

 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts