ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΔΩΡΕΑΝ 4ΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ EESTEC LC ATHENS

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 03 - 06 Νοεμβρίου 2016
Ώρα:10.00-19.00
Το Soft Skills Academy είναι ένα 4ήμερο σεμινάριο ανάπτυξης προσωπικών δεξιοτήτων (soft skills) που διοργανώνεται από τον φοιτητικό, εθελοντικό οργανισμό EESTEC LC Athens (Electrical Engineering Students European Association), με την υποστήριξη του Κόμβου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων - INNOVATHENS.
 
Σκοπός της δράσης είναι να καλυφθεί το κενό που υπάρχει από το πανεπιστήμιο στην καλλιέργεια των soft skills, καθώς όλο και περισσότερο αυτά απαιτούνται στην επαγγελματική ζωή, από την πλειονότητα των εταιρειών, αλλά και σε καθημερινές καταστάσεις. 

Με τον όρο soft skills εννοούμε τις δεξιότητες που δε σχετίζονται με τις τεχνικές γνώσεις του ατόμου (hard skills) αλλά με την προσωπικότητα του και την αλληλεπίδραση με τον κοινωνικό του περίγυρο, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τις επικοινωνιακές δεξιότητες, τις ηγετικές ικανότητες και τη λήψη αποφάσεων.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία μέσα από βιωματικές μεθόδους να κατανοήσουν και να εξασκήσουν πολλές από τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για το σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον

 Τα διαδραστικά σεμινάρια θα διεξαχθούν από ειδικά καταρτισμένους trainers με μεγάλη εμπειρία στην εκμάθηση των soft skills. Συνολικά θα υπάρχουν 8 sessions πάνω σε ποικίλα soft skills, ενδεικτικά Leadership, Conflict Management, Creative Thinking κ.ά.
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 3/11 μέχρι την Κυριακή 6/11 με ώρες διεξαγωγής από τις 10:00 έως τις 19:00 στο  και θα περιλαμβάνει κάθε μέρα 2 Training Sessions. 

Δεκτά θα γίνουν 40 άτομα τα οποία θα επιλεγούν με βάση τις αιτήσεις τους,
 χωρίς κόστος συμμετοχής

Ακόμη, διατίθονται coffee και lunch breaks για τους συμμετέχοντες

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ:
21/10/2016


Η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική και για τις 4 ημέρες

 INNOVATHENS 
Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, Γκάζι


 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/