ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: "20 ΧΡΟΝΙΑ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ - ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ", ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΨΑΕΕ

EIΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016/Ώρα:15.00-21.00
 Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016/Ώρα:09.00-14.00

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Το 2016 η ΠΕΨΑΕΕ συμπληρώνει 20 χρόνια από την υπογραφή του καταστατικού και την ίδρυσή της. Mετρώντας δύο δεκαετίες πορείας στο χώρο της ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης και τιμώντας συνοδοιπόρους και συνταξιδιώτες, διοργανώνει Επιστημονικό Συνέδριο με τίτλο:
"20 Χρόνια Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση και Επαγγελματική Επανένταξη: Διαδρομές και Προοπτικές"


Σκοπός του Συνεδρίου είναι να συνδυάσει εμπειρίες ετών και σύγχρονες απόψεις στο χώρο της ψυχικής υγείας και της κοινοτικής φροντίδας. 

Σκιαγραφώντας την εικόνα της ψυχοκοινωνικής επανένταξης σήμερα, θέλουμε παράλληλα να ενδυναμώσουμε τους δεσμούς ανάμεσα σε υπηρεσίες που λειτουργούν και συνεργάζονται αποτελεσματικά, αλλά και μαζί να αναδείξουμε τις ασυνέχειες στην φροντίδα ψυχικής υγείας.

Η πολυσυλλεκτικότητα των συμμετεχόντων ( ΚΨΥ, Ψυχιατρικό Νοσοκομείο, Κέντρα Ημέρας, Οικοτροφεία, Ξενώνες, Γενικά Νοσοκομεία, Τοπική Αυτοδιοίκηση κ.α.) θα συμβάλλει στην ανάδειξη των διαφορετικών κρίκων της αλυσίδας φροντίδας


Αμφιθέατρο Νέου Δημαρχείου Περιστερίου
Πλ. Δημοκρατίας 1, Περιστέρι, Στάση Μετρό Περιστέρι



 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/