ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2016

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
08 - 09 Οκτωβρίου 2016/Ώρα:10.00-18.00
 ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το kariera.gr διοργανώνει τις Ημέρες Καριέρας στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
 Οι Ημέρες Καριέρας απευθύνονται δωρεάν σε όλους: σε εκείνους που αναζητούν εργασία στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό και σε εκείνους που θέλουν να εξελίξουν την προσωπική και επαγγελματική τους πορεία.

Ελάτε για να γνωρίσετε από κοντά και να κάνετε συνεντεύξεις με υπεύθυνους προσλήψεων εταιριών, που αναζητούν προσωπικό. Μάθετε όλα τα νέα για τις εξελίξεις στην εκπαίδευση, πως μπορεί να υποστηρίξει την επαγγελματική σας σταδιοδρομία καθώς και νέα μεταπτυχιακά.

Αυτή τη χρονιά, οι Ημέρες Καριέρας ενισχύουν τον επιχειρηματικό τους χαρακτήρα και καλωσορίζουν ένα νέο, καινοτόμο event, το Start-Up Event , που θα διεξαχθεί στο INNOVATHENS. Γνωρίστε start-up επιχειρήσεις και μάθετε πως να κάνετε το ίδιο και εσείς.

Tέλος, για ακόμη μία συνεχόμενη χρονιά θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το Up Event. Ομιλίες διακεκριμένων προσωπικοτήτων από όλους τους τομείς εργασίας, οι οποίοι, μέσα από το προσωπικό τους παράδειγμα, παρουσιάζουν με τρόπο βιωματικό τις τάσεις στην εργασία και υποδεικνύουν μέσω της δικής τους ιστορίας τον τρόπο να κάνουμε πραγματικότητα την ιδέα μας.

Το πρόγραμμα των 2 ημερών έχει ως εξής:

Ημέρες Καριέρας:
Oι επισκέπτες έχουν τη μοναδική ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά εκπροσώπους από τις μεγαλύτερες εταιρίες από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, να ενημερωθούν για τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα από τους πιο έγκυρους εκπαιδευτικούς οργανισμούς και να γνωρίσουν start up επιχειρήσεις! Από νωρίς το πρωί μέχρι το απόγευμα, οι υποψήφιοι συναντούν κι επικοινωνούν με τις εταιρείες, τους κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς κι εκπαιδευτικούς οργανισμούς που απαρτίζουν την αγορά εργασίας και εκπαίδευσης.

Επιπλέον, Τo Kariera.gr και το ALBA Graduate Business School  at The American College of Greece, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης και δηλώνοντας έμπρακτα την στήριξή τους σε άτομα που ανήκουν σε ευάλωτη οικονομική/κοινωνική ομάδα αλλά επιθυμούν να σπουδάσουν, προσφέρουν για ακόμη μια χρονιά, τη δυνατότητα σε ένα συμμετέχοντα των Ημερών Καριέρας 2016, που ανήκει στην προαναφερθείσα  ομάδα, να σπουδάσει με πλήρη υποτροφία

Για να μπορέσει κάποιος να κάνει αίτηση για την υποτροφία θα πρέπει απαραίτητα να επισκεφτεί τις Ημέρες Καριέρας. 

Up Event: 
Θα διεξάγεται το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου τις ώρες 12:00 π.μ. -18:00 μ.μ. μέσα στο αμφιθέατρο του 9.84. 
To Up Event περιλαμβάνει ομιλίες διακεκριμένων προσωπικοτήτων από όλους τους τομείς εργασίας, οι οποίοι, μέσα από το προσωπικό τους παράδειγμα, παρουσιάζουν με τρόπο βιωματικό τις τάσεις στην εργασία αλλά και μέσα από workshops ειδικών recruiters και συμβούλων, οι επισκέπτες θα κατατοπίζονται σε θέματα βιογραφικού σημειώματος, διαχείρισης συνέντευξης και επαγγελματικού προσανατολισμού






Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι



 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/