ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: "ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ", ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΑΚ & ΤΟ INNOVATHENS

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016 
 Ώρα: 18.00-20.30
Το ΚΕΑΚ (Κέντρο Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας), με σαφή προσανατολισμό στην τεκμηρίωση της γνώσης και της δια βίου μάθησης διοργανώνει σε συνεργασία με το Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης  του Δήμου Αθηναίων- INNOVATHENS, σεμινάριο με  θέμα: «Διοίκηση Πωλήσεων» (Sales Management )

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εξοικειωθούν οι συμμετέχοντες με την έννοια της Διοίκησης αλλά και της Οργάνωσης των πωλήσεων και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με πρακτικά παραδείγματα.

Γνωρίζοντας ότι ένα τμήμα πωλήσεων, παίζει καταλυτικό ρόλο στην υλοποίηση της στρατηγικής και των στόχων μιας επιχείρησης και καθώς οι απαιτήσεις και τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς μέσα στην επιχείρηση, το τμήμα πωλήσεων θα πρέπει να ευθυγραμμιστεί σε αυτές τις αλλαγές με επιτυχία.

 Ένα καλά οργανωμένο, σύγχρονο και ψηφιακό τμήμα Πωλήσεων μπορεί να κάνει τη διαφορά της επιχείρησης, έναντι του ανταγωνισμού.

Οι καιροί έχουν αλλάξει και θα αλλάζουν. Εκτός από δεξιότητες στις πωλήσεις, πλέον οι επιχειρήσεις απαιτούν από τους πωλητές οργανωτικές και τεχνικές δεξιότητες, γνώσεις διοίκησης και την ικανότητα να αντιλαμβάνονται άμεσα τις αλλαγές, τις οποίες πρέπει να μεταφέρουν έγκαιρα στην επιχείρηση. 

Θεματολογία Εισήγησης:
Ο Στρατηγικός ρόλος του προσωπικού πωλήσεων
Η Διαδικασία των Πωλήσεων
Καθορισμός στόχων
Οργάνωση Πωλητών
Προγραμματισμός και υλοποίηση στόχων
Reports, συλλογή στοιχείων , έρευνα και αξιολόγηση δεδομένων
Αξιολόγηση και έλεγχος αποτελεσμάτων
Αναθεώρηση στόχων
Επάνδρωση τμήματος πωλήσεων
Παρακίνηση πωλητών & Εκπαίδευση πωλητώνINNOVATHENS