ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΗΜΕΡΙΔΑ & WORKSHOPS "SOCIAL MEDIA DAY 2"

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Τετάρτη 22 Απριλίου 2015/Ώρα:09.00
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ
 H αστική μη κερδοσκοπική εταιρία i-Dialogue σε συνεργασία με το Europe Direct City of Athens, διοργανώνει για δεύτερη φορά την ημερίδα για τα Social Media: Life is Social, Business Too! 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
"Στο 2ο Social Media Day θα πάμε ένα βήμα παρακάτω, θα εμβαθύνουμε με σκοπό να βοηθήσουμε τους επαγγελματίες και τις εταιρίες που θα συμμετάσχουν να χρησιμοποιήσουν τα Social Media με τρόπο χρήσιμο και ουσιαστικό: Να ενημερωθούν και να συμμετάσχουν σε συζητήσεις που θα τους φέρουν πιο κοντά στον στόχο τους, πιο κοντά στο να ικανοποιήσουν τις digital ανάγκες τους!


Οι μεγαλύτερες εταιρίες θα είναι κοντά μας και οι υπεύθυνοί τους θα μοιραστούν μαζί μας τις γνώσεις τους σε θέματα Social Media και Digital Marketing.

Θα μιλήσουμε για το Social Media Marketing και τον τεράστιο όγκο πληροφορίας που συναντάμε στο διαδίκτυο κάθε μέρα, για την χρησιμότητα των Κοινοτήτων στα Social Media και στο διαδίκτυο γενικότερα και πως μπορούμε να τις ελέγξουμε προς όφελος μας. 

Θα μιλήσουμε για Performance Marketing, τις δυνατότητες που προσφέρει και τα πλεονεκτήματά του, και φυσικά θα αναλύσουμε και επιτυχημένα Case Studies."


Μετά το πέρας των ομιλιών θα υπάρχουν Workshops ανοιχτά για το κοινό. 

Επαγγελματίες από το χώρο των Social Media, του Digital Promotion, του Marketing της Επικοινωνίας αλλά και της Εκπαίδευσης, θα μοιραστούν τις γνώσεις τους καθώς και «μυστικά» τους, για να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε σε βάθος ότι τα Social Media έχουν γίνει πλέον ένα ισχυρό Business Tool.


To Social Media Day διοργανώνεται με την Υποστήριξη του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, της Αντιπροσωπείας της Ε.Ε. στην Αθήνα και του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Ε.Β.Ε.Α.






ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ SOCIAL MEDIA DAY

 Κόστος Βεβαίωσης: 3 ευρώ

Για την ημερίδα δίνονται Βεβαιώσεις Παρακολούθησης αυστηρά από τις 23 έως τις 30 Απριλίου 2015 στα γραφεία της i-Dialogue Μεσογείων 8A, 4oς όροφος (Spin Communications).


 Europe Direct City of Athens