ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

"TOOLKIT STARTUP 2" ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΓΡΑΦΙΣΤΩΝ

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
 23-26 Απριλίου 2015 
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  
«Toolkit Startup 2 – η γιορτή της δημιουργικότητας ξανά εδώ!» 


Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Toolkit Startup, η συνάντηση νέων γραφιστών, διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη

Σκοπός της συνάντησης είναι η μετάδοση πρακτικών γνώσεων και τεχνικής κατάρτισης πάνω στην οπτική επικοινωνία και τη γραφιστική, ως απτή βοήθεια για σπουδαστές και νέους επαγγελματίες του χώρου που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις και τους ορίζοντές τους. 

Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει πέντε workshops πάνω στο editorial illustration, τον σχεδιασμό mobile apps, τη διαδικασία του pitch στον πελάτη, κ.α., καθώς και  έξι ομιλίες που καλύπτουν θέματα από το θεωρητικό (πολυμάθεια και συνέργεια) ως το καθαρά πρακτικό (διαχείριση χρώματος). Όλοι οι ομιλητές και workshop moderators είναι έμπειροι και καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου. 

 
Το Toolkit Startup 2 θα φιλοξενήσει και σειρά εκθέσεων έργων οπτικής επικοινωνίας. 

Για 2η χρονιά διοργανώνεται ο διαγωνισμός Poster Battle για σπουδαστές γραφιστικής, με εξαιρετικά επίκαιρο θέμα το Bullying και μεγάλα δώρα για τους διακριθέντες!

 Γυναίκες γραφίστριες σχεδιάζουν για την ενημέρωση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού, σε συνεργασία με το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ – Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού Ν. Θεσσαλονίκης, ενώ η ελευθερία της έκφρασης έχει την τιμητική της στην έκθεση ε/Design your expression. Στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 30 χρόνια της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας παρουσιάζεται η έκθεση «30+», ενώ για 2η χρονιά φιλοξενείται η έκθεση τουδιεθνούς φορέα Poster for Tomorrow, με 100 αφίσες πάνω στο «Δικαίωμα στην Εργασία». 


Το Design Toolkit, διοργανωτής φορέας του Toolkit Startup, έχει διασφαλίσει ότι και φέτος η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται δήλωση συμμετοχής για τα workshop και κράτηση θέσεων για τις ομιλίες.