ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ COLOUR YOUTH

Τετάρτη 06 Μαΐου 2015/Ώρα:11.30-15.30
 Η Colour Youth – Κοινότητα LGBTQ Νέων Αθήνας θα βρίσκεται στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Αθήνας


Στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «Πες το σ’ εμάς» (www.pestosemas.com), θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική δράση με στόχο την πληροφόρηση και ευαισθητοποίηση των πολιτών, αναφορικά με το φαινόμενο της βίας και των διακρίσεων, με βάση την ταυτότητα/έκφραση φύλου και τον σεξουαλικό προσανατολισμό.

Μέλη και στελέχη της Colour Youth – Κοινότητα LGBTQ Νέων Αθήνας, θα παρέχουν πληροφορίες και διευκρινήσεις, σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη, όσον αφορά το Έργο «Πες το σ’ εμάς», αλλά και τ’ άλλα προγράμματα και δράσεις της Οργάνωσης.

Σκοπός του Έργου «Πες το σ’ εμάς» είναι:
• η συγκέντρωση και καταγραφή περιστατικών βίας ή/και διακρίσεων, με βάση την ταυτότητα/έκφραση φύλου ή/και τον σεξουαλικό προσανατολισμό
• η παροχή δωρεάν ψυχολογικής και νομικής υποστήριξης προς τα θύματα των περιστατικών ή/και των διακρίσεων αυτών, από εξειδικευμένους επαγγελματίες
• η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για το φαινόμενο της ομοφοβίας/τρανσφοβίας.

Το έργο χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστού ως EEA Grants. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.


Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Αθήνας 
Θηβών 274, Αιγάλεω