ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΣΥΝΕΔΡΙΟ: "ΙΑΤΡΙΚΑ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ-ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 24 - 25 Απριλίου 2015
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛOΥΘΗΣΗΣ
Η ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ και το ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Α.Π.Θ. (στο πλαίσιο του προγράμματος ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΙΙ) σε συνεργασία με τον ΟΜΙΛΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΗΘΙΚΗΣ διοργανώνουν διεθνές συνέδριο με θέμα:
"Ιατρικά Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή:
Προς μια ενιαία ευρωπαϊκή πολιτική;"

Στο Συνέδριο συμμετέχουν διεθνούς φήμης νομικοί, γιατροί, ψυχολόγοι, κοινωνιολόγοι, καθηγητές ανθρωπολογίας, οικονομολόγοι και υπεύθυνοι για τη στρατηγική στην ανθρώπινη αναπαραγωγή και την εμβρυολογία, προκειμένου από κοινού να αναδείξουν τα προβλήματα που δημιουργεί η έλλειψη ενιαίων και δεσμευτικών υπερεθνικών κανόνων αναφορικά με την αξιοποίηση των μεθόδων ιατρικής υποβοήθησης της αναπαραγωγής και να αναζητήσουν προτάσεις για την αποτελεσματική αντιμετώπισή τους.

Βασικός στόχος του συνεδρίου είναι η διατύπωση προτάσεων για μια ενιαία ευρωπαϊκή νομοθεσία σχετικά με τα ζητήματα της ιατρικά υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. 

Στο πλαίσιο των συζητήσεων μπορούν να αναπτυχθούν παρεμβάσεις από τους συμμετέχοντες και να κατατεθούν προτάσεις, οι οποίες μαζί με τις εισηγήσεις θα περιληφθούν στον τόμο Πρακτικών του Συνεδρίου.



Στην διεύθυνση αυτή θα δείτε και το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου, ενώ μπορείτε επίσης να βρείτε σημαντικό υλικό για θέματα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, να διατυπώσετε τη γνώμη σας για τα σχετικά ζητήματα, να υποβάλετε ερωτήματα και να ζητήσετε πληροφορίες ή γνώμες.


 ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟ0ΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:
20/04/2015

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ




 Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς 
Κατούνη 12 – 14, Θεσσαλονίκη