ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

2o ANTAΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΛΙΟY

8 / 9 / 10 Μαΐου 2015/Ώρα:10:00-16:00
 H Τράπεζα Χρόνου των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Ιλίου διοργανώνει το 2o Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίου


Στο τριήμερο παζάρι βιβλίου που διοργανώνεται για δεύτερη φορά, μετά την επιτυχία του πρώτου, με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Συσσιτίου, θα διατεθούν βιβλία κάθε είδους: λογοτεχνικά, παιδικά βιβλία και παραμύθια, επιστημονικά συγγράμματα  κτλ. 

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αποκτήσουν το βιβλίο που επιθυμούν, προσφέροντας ως «αντίτιμο» είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής κτλ.).


 
Το  2ο ανταλλακτικό παζάρι βιβλίου θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι συγγραφείς  Εύα Πετροπούλου - Λιανού, η Μαρία Σταυροπούλου, η Λένα Διβάνη,  η λογοτέχνις Άννα Βασιλειάδη- Δαρδάλη, και η ψυχολόγος Νατάσα Κόκκαλη οι οποίες θα παρουσιάσουν παιδικά εργαστήρια, αλλά και ομιλίες.



Στα πλαίσια της εκδήλωσης, το Σάββατο 9/5 θα πραγματοποιηθούν παράλληλα τρεις δράσεις:

  • Στις 12:00 για τους μικρούς μας φίλους θα πραγματοποιηθεί ένα παιδικό εργαστήρι με δραματοποίηση, από τη συγγραφέα παιδικών βιβλίων Εύα Πετροπούλου - Λιανού, βασισμένη στο βιβλίο της «Ο ήρωας με τα φτερωτά σανδάλια και το μαγικό μολύβι».


  • Στη 13:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου «ψάχνοντας ανθρώπους» της Μαρίας Σταυροπούλου. Στην παρουσίαση θα μιλήσει η ψυχολόγος Νατάσα Κόκκαλη και η ίδια η συγγραφέας, ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση.


  • Στις 14:00 παιδικό εργαστήρι με δραματοποίηση αποσπάσματος από το βιβλίο του Μάκη Ρουσομάνη «Ο μελένιος, το αηδόνι και ο τυφλός ποντικός» και θα το παρουσιάσει η λογοτέχνις Άννα Βασιλειάδη- Δαρδάλη με τον ηθοποιό Βασίλη Φρέντζο.



Την Κυριακή 10/5 στις 12:30 θα τιμήσει με την παρουσία της το Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίου η συγγραφέας και καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα της Νομικής Λένα Διβάνη η οποία θα κάνει μια συζήτηση με θέμα «Ο άνθρωπος μπροστά στην κρίση».



Η συμμετοχή και στις δύο δράσεις είναι ελεύθερη.



Eίστε όλοι ευπρόσδεκτοι να αποκτήσετε τα βιβλία της αρεσκείας σας και να στηρίξετε για ακόμη μία φορά το έργο των Κοινωνικών Δομών, δείχνοντας έμπρακτα πως η αλληλεγγύη και η αλληλοϋποστήριξη στις μέρες μας συνεχίζουν να είναι θεμελιώδεις αξίες μιας κοινωνίας που σέβεται τους ανθρώπους της.



Κτίριο των Κοινωνικών Δομών
 Ικάρου 28 & Κάλχου 64, Ίλιον








 
http://www.koinwniaenergwnpolitwn.gr/2015/04/ena-oma_9.html