ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΣΥΝΑΥΛΙΑ: THE VOICE OF JAZZ VOL. 2

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015 και ώρα 20:30 μ.μ.|Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 

Συναυλία με ήχους jazz  “The Voice of Jazz Vol. 2” της Big Band, παρουσιάζει τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων.


Στις συναυλίες της δεύτερης σειράς “The Voice of Jazz ”, η Big Band συμπράττει με διακεκριμένους τραγουδιστές από τον χώρο της jazz και σε αυτή τη μουσική βραδιά θα φιλοξενήσει δύο από τους πιο ταλαντούχους ερμηνευτές του χώρου, την Κατερίνα Κοζαδίνου και το Δημήτρη Τάσαινα, που θα ταξιδέψουν τους ακροατές στη φωνητική jazz.

Μουσική Διεύθυνση: Μάνος Θεοδοσάκης
Video Art: Andreas Mourtzoukos (Saxelectro)

Λίγα λόγια για τη Big Band
Η Big Band του Δήμου Αθηναίων ιδρύθηκε το 1998 με πρωτοβουλία του βιρτουόζου πιανίστα Γιάννη Τερεζάκη και είναι ένα από τα τέσσερα Μουσικά Σύνολα του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Το ρεπερτόριό της περιλαμβάνει ιστορικές συνθέσεις και ενορχηστρώσεις των πρωτοπόρων δημιουργών της μουσικής φιλολογίας για σύνολο Big Band και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα των μουσικών ρευμάτων της τζαζ.

Η Big Band έχει παίξει σε όλες τις μεγάλες αίθουσες και φεστιβάλ μουσικής και τεχνών στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και στην ελληνική περιφέρεια. Την έχουν διευθύνει κορυφαίοι μαέστροι και συνθέτες της τζαζ και σύγχρονης μουσικής, όπως οι William Russo και  Don Owens, ενώ έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με διακεκριμένους Έλληνες και ξένους σολίστες, όπως οι Bobby Shew, Vince DiMartino, Veronica Mortensen, Rex Richardson, Fred Hemke Jr, Chico Freeman, Mark Smith, Τάκης Πατερέλης, Γιώργος Κοντραφούρης, Χρήστος Ραφαηλίδης, Γιώτης Σαμαράς κ.ά.
Οι μουσικοί που απαρτίζουν την Big Band έχουν επιλεγεί μεταξύ των ικανότερων Ελλήνων σολίστ και διακρίνονται για την υψηλή δεξιοτεχνία τους στον αυτοσχεδιασμό και την ευελιξία τους στην ερμηνεία των διαφορετικών ρευμάτων της τζαζ.

Η συναυλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων – Αμφιθέατρο «Αθήνα 9,84»:Πειραιώς 100, Γκάζι, τηλ. 210 9224756
Ώρα:20.30