ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ-ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ «ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΠΙΤΙ»


Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014 και ώρες 18:00-21:00|Α’ Οικοτροφείο - Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης της Δομής Αττικής (Ιωαννίνων 3, Καλλιθέα)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ|ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής & Ψυχικής Υγείας διοργανώνει ημερίδα με τίτλο «Ανοιχτό Σπίτι» στο πλαίσιο του «Προγράμματος Ευαισθητοποίησης & Ενημέρωσης σε Θέματα Ψυχικής Υγείας στην Αττική» (ΕΣΠΑ 2007-2013). 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014 (Ώρες 18:00-21:00) στο Α’ Οικοτροφείο - Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης της Δομής Αττικής (Ιωαννίνων 3, Καλλιθέα). 

Ανοίγουμε το σπίτι μας, και σας περιμένουμε θεραπευτές και ένοικοι, για να γνωριστούμε και να μιλήσουμε για θέματα ψυχικής υγείας. 


Γενικός σκοπός του Προγράμματος Ευαισθητοποίησης είναι η αλλαγή της στάσης της κοινότητας απέναντι στην ψυχική νόσο και η προώθηση της κοινωνικής αλληλεγγύης, η προαγωγή της ψυχικής υγείας του πληθυσμού και η πρόληψη των ψυχικών διαταραχών, καθώς και η ψυχοκοινωνική επανένταξη των ψυχικά ασθενών στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης που επιτελείται στη χώρα.


Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση-ευαισθητοποίηση-εκπαίδευση της Κοινότητας γύρω από την Ψυχική Υγεία, τη Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση και την Αποασυλοποίηση με επικέντρωση στην Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση χρόνιων πασχόντων, το Κοινωνικό Στίγμα, το Ψυχαναλυτικό Πρίσμα και την Αγωγή Κοινότητας. Θα υλοποιηθεί από ειδικούς της ψυχικής υγείας. Μετά το τέλος της ημερίδας θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2130280775

Περισσότερες πληροφορίες για την Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.ekpse.gr