ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ NOVARTIS HELLAS


Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Novartis Hellas, η φαρμακευτική εταιρία απέστειλε στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του ΙΣΑ εκατοντάδες φάρμακα.

Εκατοντάδες φάρμακα από τα οποία θα ωφεληθούν δεκάδες ασθενείς, απέστειλε η φαρμακευτική εταιρία Novartis Hellas στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του ΙΣΑ.

Η αποστολή έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας, μέσω του οποίου υποστηρίζει την «Τράπεζα Φαρμάκων ΣΦΕΕ – Δίκτυο Δωρεάν Διάθεσης για Άπορους και Ανασφάλιστους».

Συγκεκριμένα, δωρήθηκαν σκευάσματα που καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος ασθενειών όπως υπέρταση, διαβήτης, ασθένειες του αναπνευστικού, νευρολογικές, δερματικές και ρευματολογικές παθήσεις αλλά και για μεταμόσχευση. 

Οι δωρεές φαρμάκων ύψιστης, υψηλής και μη άμεσης προτεραιότητας θα καλύψουν ανασφάλιστους που θα λαμβάνουν τα φάρμακά τους από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, καθώς επίσης και άπορους όλων των ενοριών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, των Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδας, των Κοινωνικών Ιατρείων 320 Δήμων της χώρας και των Ιδρυμάτων Χρονίως Πασχόντων της χώρας. 

Η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης, κ. Σίσσυ Ηλιοπούλου, δήλωσε σχετικά: «Η Novartis είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται πάνω από 15 χρόνια στην Ελλάδα και καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες για τη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων, όχι μόνο μέσω της έρευνας και ανάπτυξης καινοτόμων φαρμάκων, αλλά και μέσω της στήριξης των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται. Στο κέντρο της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι ο άνθρωπος και στόχος του προγράμματος Εταιρικής Ευθύνης της εταιρείας είναι να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην άμβλυνση σημαντικών προβλημάτων που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, στη δημιουργία καλύτερης ποιότητας ζωής για τους πολίτες αλλά πρωτίστως σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που πραγματικά έχουν ανάγκη».