ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ NEW ECONOMIC TALENT 2014

Γράψατε πρόσφατα μια ενδιαφέρουσα εργασία σε οποιοδήποτε τομέα της οικονομίας; Έχετε μελετήσει μαθηματικά, η φυσική ή η μηχανολογία, αλλά το έργο σας έχει επιπτώσεις και στην οικονομία; Υποβάλετε την αίτηση σας στον ανταγωνισμό και παρουσιάστε μας τις ιδέες σας. Κερδίστε 1.000 δολάρια Η.Π.Α., ένα ταξίδι στη συνεδρίαση GDN, και εισιτήρια για τις ειδικές εκδηλώσεις του CERGE-EI. Πάρτε πληροφορίες από κορυφαίους οικονομικούς μελετητές και κερδίστε ιδέες και επαφές για τη μελλοντική σας έρευνα .

Το Κέντρο Οικονομικών Ερευνών και Μεταπτυχιακής Εκπαίδευσης - Ινστιτούτο Οικονομικών (CERGE-EI) και το ίδρυμα Nadace CERGE-EI καλεί τους φοιτητές να υποβάλουν την αίτηση τους στο διαγωνισμό New Economic Talent. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε Bachelor και Master φοιτητές (πλήρους ή μερικής απασχόλησης) σε κάθε τομέα, οι οποίοι ενδιαφέρονται για σύγχρονα οικονομικά θέματα και επιθυμούν να κατανοήσουν καλύτερα τις δυνάμεις και διαδικασίες που «διαμορφώνουν τον κόσμο».

Παρακαλoύμε να σημειωθεί ότι μόνο οι φοιτητές που σπουδάζουν σήμερα σε ένα Bachelor ή Master πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.cerge-ei.cz/talent
Οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση στο talent@cerge-ei.cz   έως και  τις 15 Απριλίου 2014.