ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ: "JOB FAIR ATHENS 2014" ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ

14 - 15 Μαΐου 2014
Η εκδήλωση αυτή απευθύνεται στους νέους και κυρίως σε φοιτητές και απόφοιτους από πολυτεχνικές, οικονομικές σχολές και σχολές θετικών επιστημών.


 Βασική μέριμνα του Job Fair Athens είναι να έρθουν οι νέοι σε άμεση επαφή με την αγορά εργασίας με απώτερο σκοπό την επαγγελματική αποκατάσταση


Με προσωπική επαφή και γόνιμο διάλογο μεταξύ εταιρειών και νέων είναι βέβαιο ότι όλοι οι συμμετέχοντες και από τις δύο πλευρές θα αποκομίσουν σημαντικά οφέλη, γνώσεις και εμπειρία.

Ειδικά για τους νέους, που αντιμετωπίζουν ένα αβέβαιο εργασιακό μέλλον το Job Fair Athens επιδιώκει την ομαλή μετάβασή τους από τον ακαδημαϊκό στον επαγγελματικό τομέα.

Πολύ σημαντική η ενημέρωση των νέων σχετικά με καινοτόμες δράσεις, προοπτικές αλλά και προσωπικά βιώματα από έμπειρους ή νεαρούς επαγγελματίες.

Στο Job Fair Athens 2014 οι παρευρισκόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες των υποστηρικτών, το αντικείμενό τους και τις εργασιακές συνθήκες που επικρατούν. Επίσης, ενημερώνονται σχετικά με τα εφόδια που απαιτούνται για την ένταξή τους στον εκάστοτε επαγγελματικό χώρο, αλλά και για τα προτερήματα που θα τους καταστήσουν ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας.
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ