ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

BLUES REVENGE LIVE ΣΤΟ EPOCA CAFE-BAR


Παρασκευή 2 Μαϊου 2014 και ώρα 22:00 μ.μ.|Epoca Cafe-Bar, Αμπελόκηποι

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Το Epoca Cafe-Bar παρουσιάζει τους Blues Revenge με special guest τον Κώστα Τενέζο στη Φυσαρμόνικα την Παρασκευή 2 Μαΐου 2014 και ώρα 22:00 μ.μ. 

Ανδρέας Γκομόζιας, για πολλούς, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες μπλουζ κιθαρίστες..
BLUES REVENGE, ένα από τα πιο σημαντικά και δραστήρια group της Ελληνικής μπλουζ σκηνής.
Epoca Café-Bar ένας χώρος που αγαπήθηκε πολύ και καθιερώθηκε για την ποιότητα και το μοναδικό του στυλ.

Το να παίζεις blues επί 20 και πλέον χρόνια στην Ελλάδα, καταφέρνοντας να επιβιώνεις μέσα σε ένα τέτοιο χώρο, ασφαλώς θέλει γερά κότσια. Άλλωστε και το ίδιο το blues πέρασε από χίλια κύματα για ν’ αντέξει στο χρόνο. O φόβος και ο τρόμος στη φωνή του Robert Johnson, όπως και το ηλεκτρικό blues του Muddy Waters επηρέασαν πολλούς μουσικούς σε όλο τον πλανήτη που καταπιάστηκαν με το είδος. 

Τέτοια είναι και η περίπτωση του Ανδρέα Γκομόζια, ενός κιθαρίστα, που συνδυάζει πολλά είδη παιξίματος με βάση το blues, όπως r’ n’ b, soul, jazz. Παίζει κιθάρα από το 1980 με συμμετοχή στους 'Blues Family'. Το 1993 ιδρύει τούς 'Drifting Around'. Αυτό πού τον κάνει να ξεχωρίζει είναι η εκπληκτική αυτοδίδακτη και επικοινωνιακή τεχνική του καθώς και οι αμέτρητες live εμφανίσεις του. Έχει συνεργαστεί με πάρα πολλούς Έλληνες μουσικούς και έχει ανοίξει τις συναυλίες μεγάλων ξένων καλλιτεχνών όπως των: Peter Green, Snowy White, Mick Taylor, John Mayall, Nine Below Zero, Nazareth, Paul Lamp, and Eric Sardina.

Το καλοκαίρι του 2008, μαζί με τον Τάσο Δρίτσο στο μπάσο και τον Χρήστο Ανδριανό στα τύμπανα, δυο μουσικούς που προέρχονται από τον χώρο της Jazz, δημιουργούν τους BLUES REVENGE, ένα σχήμα, όπου στοχεύει κατευθείαν στην καρδιά των blues, εμπλουτίζοντας όμως αυτή την τόσο σημαντική μουσική φόρμα με στοιχεία και από άλλες μουσικές, όπως jazz, soul, και Rock.

Οι BLUES REVENGE, ένα από τα πιο δραστήρια και σημαντικά group της blues μουσικής σκηνής, κινείται από το Ηλεκτρικό blues του Chicago ως το Jump blues της Δυτικής Ακτής και από το Rock Blues της Βρετανίας ως το Jazz blues της Νέας Υόρκης, παίζοντας κλασικά κομμάτια των Robert Johnson, Muddy Waters, Freddie King, BB King, Howlin' Wolf, Buddy Guy, Albert King, Peter Green, Eric Clapton, Cream ... και πολλών άλλων.