ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΗ: "ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΟΤΕΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ", ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

 11 - 12 Απριλίου 2014
Η Περιφέρεια Κρήτης και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου διοργανώνουν διημερίδα με θέμα Εθελοντές Δότες Μυελού των Oστών.

Αυτή η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον σύλλογο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑ (Ογκολογική Μονάδα Παίδων) Κατά την διάρκεια των δύο ημερών θα γίνουν δότες όσοι το επιθυμούν (ηλικίας 18 έως 45 ετών). 
Η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη. Δωρητής γίνεσαι με λίγο σάλιο σε μια μπατονέτα και αν είσαι τυχερός και είσαι συμβατός με κάποιον άρρωστο η διαδικασία είναι όπως δίνουμε αίμα.

Παρασκευή 11 Απρλίου 2014/Ώρα:19.00
Αίθουσα Καστελλάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου. 
Δότες μπορούν να γίνουν όσοι θέλουν εκεί (από 18.00 εως 21.00) καθώς και το Σάββατο 12 Απρίλη το πρωί (από 10.00 έως 15.00) σε ειδικό χώρο μπροστά από την Βικελαία στα Λιοντάρια.


Σάββατο 12 Απριλίου 2014
Σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας Βενιζελείοιυ Νοσοκομείου Ηρακλείου και την Κλινική Αιματολογίας- Ογκολογίας Παίδων ΠαΓΝΗ
  • 10.00-14.00 Μπροστά στη Βικελαία Βιβλιοθήκη Δήμου Ηρακλείου θα υπάρχει κιόσκι  όπου θα μπορούν να εγγραφούν νέοι δότες μυελού των οστών
  • 09.00-13.00 Έξω απο τη Λότζια θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία από την Κινητή Μονάδα Κέντρου Αιμοδοσίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου
Υποστηρικτές εκδήλωσης: Δήμος Ηρακλείου, Επιμελητήριο Ηρακλείου, Σύλλογος Μικρασιατών Κρήτης «Άγιος Πολύκαρπος», Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης, ΕΠΣ Ηρακλείου, ΠΑΕ ΟΦΗ, Aegean Airlines, KAPPA FOODS, Κοσμηματοπωλείο «Κωνσταντίνος». 




ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ