ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΕΣΠΕΡΙΔΑ: "Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ-ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ", ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Παρασκευή 4 Απριλίου 2014
Ώρα:18.00 
 Η Γεωργία Δανέζη (Συμβουλευτική - Προγεννητική Ψυχολόγος) και η Isabel Rosas (Γυναικολόγος - Ομοιοπαθητικός) θα μιλήσουν σε Εσπερίδα με θέμα «Η γέννηση στο ανθρώπινο είδος. Οι ανάγκες της μητέρας και του μωρού από τη σύλληψη μέχρι τον τοκετό»

Οι ανάγκες της μητέρας και του αγέννητου μωρού είναι πολλές και σημαντικές. Πάνω στην ικανοποίηση ή μη, αυτών των αναγκών θα δομηθεί η σωματική υγεία του μωρού, η ψυχική του υγεία, ο χαρακτήρας του κ.α. Η περίοδος της κύησης θέτει τα θεμέλια της υγείας του ανθρώπου και όσο πιο γερά είναι αυτά τα θεμέλια τόσο καλύτερα.

Η εσπερίδα έχει σκοπό να παρέχει μια διεπιστημονική καινοτόμα πληροφόρηση για τις ανάγκες της μητέρας και του αγέννητου μωρού και απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που είναι ήδη έγκυες ή έχουν σκοπό να κάνουν παιδί στο μέλλον, καθώς και στους συντρόφους αυτών.

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για το κοινό και μετά τις ομιλίες, ακολουθεί συζήτηση και τσάι.Πολιτιστικό Κέντρο Κάτω Πετραλώνων
Αθηνοδώρου 61,1ο όροφος