ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Τετάρτη 28 Μαϊου 2014 και ώρα 9:00 π.μ.|Αίθουσα Horizon, Divani Caravel Hotel, Βασιλέως Αλεξάνδρου 2

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ|ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ


Την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Γενική Διεύθυνση Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας θα φιλοξενήσει ένα σεμινάριο στην Αθήνα για το θέμα της διασυνοριακής πίστωσης και διαχείρισης απαιτήσεων στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Οι μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις συχνά θεωρούν ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο, πολύπλοκο ή ακριβό (αμοιβές συμβούλων, νομικός σύμβουλος, μετάφραση εγγράφων, κ.λπ.), να κινήσουν νομική διαδικασία όταν απαιτείται, σε βάρος των εταιρειών ή φυσικών προσώπων σε άλλα κράτη μέλη. Φοβούνται επίσης ότι δεν θα πληρωθούν. Το σεμινάριο της Αθήνας σχετικά με τις διασυνοριακές Business είναι ένα από μια σειρά από εθνικά γεγονότα, σκοπός των οποίων είναι να βοηθήσουν τις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις να καταλάβουν τι επιλογές έχουν στη διάθεσή τους για την επιτυχή διαχείριση των διασυνοριακών πιστώσεων και για την ανάκτηση διασυνοριακών πληρωμών. Αυτό θα βοηθήσει επίσης την αύξηση της συνολικής αποδοτικότητας των επιχειρήσεων και της ανταγωνιστικότητάς τους. 

Αυτή η εκστρατεία διοργανώνεται στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος «Ταχεία και αποτελεσματική εφαρμογή των ανεξόφλητων απαιτήσεων από τις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται διασυνοριακά» που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Υλικά 

Bιογραφικά ομιλητών 
Paula Carney MIICM Cert, Dip Law; Επικεφαλής Εμπορικής Ανάπτυξης και Διευθύντρια της Dun and Bradstreet & Ιρλανδικό Ινστιτούτο Διαχείρισης Πιστώσεων, Ιρλανδία CV
Κωνσταντίνος Π. Παπαδιαμάντης , Partner, POTAMITISVEKRIS, Ελλάδα CV
Μάριος Γ. Ηλιάδης, Συνέταιρος, Τάσσος Παπαδόπουλος και Συνεργάτες, Κύπρος CV


Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την κ. Justyna Ciruk μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο credit-and-claims-seminars@iservice-europa.eu και στην επίσημη ιστοσελίδα http://ec.europa.eu/enterprise/policies/sme/business-environment/cross-border-enforcement/greece/index_en.htm

Μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση μέσω Twitter #XborderEU