ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ATENISTAS: ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΑΘΗΝΑ, ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Σάββατο 12 Απριλίου 2014/Ώρα:11.00-15.00
Η ομάδα plus των atenistas σας προσκαλεί στη μεγάλη φιλοζωική δράση που θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Τεχνών στο Πάρκο Ελευθερίας (Μετρό Μέγαρο Μουσικής)

Θα λάβουν χώρα παράλληλες εκδηλώσεις με σκοπό την ενημέρωση/ ευαισθητοποίηση, υιοθεσία αδέσποτων ζώων, διαδραστικά παιχνίδια.


• Η SAPT HELLAS (Δράση για τα αδέσποτα - Σκύλοι θεραπείας) θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα ειδικό για παιδιά. Θ’ ακολουθήσει παιχνίδι με τα εκπαιδευμένα σκυλιά της οργάνωσης.

• Η Σχολή Σκύλων-Οδηγών Τυφλών “Λάρα” θα παρουσιάσει το σημαντικό έργο που επιτελεί και θα έχει σκυλιά οδηγούς για μια παρουσίαση.

• Ο σύλλογος προστασίας και περίθαλψης άγριας ζωής Anima θα μας ενημερώσει για τη βιοποικιλότητα της Αττικής που δεν γνωρίζουμε καθώς και για τις πρώτες βοήθειες που μπορούμε να δώσουμε σ’ ένα τραυματισμένο ζώο.

• Εκπρόσωποι από τη Stray, το Σ.Π.Α.Ζ (Σύλλογο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων), την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία, το Φιλοζωικό Σύλλογο Νέας Φιλ/φειας και τις Εφτάψυχες - Nine Lives θα παρέχουν ενημέρωση για δικαιώματα ζώων, πληροφορίες για τη νομοθεσία που υπάρχει σχετικά με την κακοποίηση ζώων και τη σημασία της στείρωσης.

Επίσης, θα έχουν φωτογραφίες και πληροφορίες για σκύλους και γάτες που φιλοξενούνται στα καταφύγιά τους και ψάχνουν σπίτι και υιοθέτησή τους.

Κι επειδή οι ανάγκες των οργανώσεων που φροντίζουν αδέσποτα είναι τεράστιες σας προσκαλούμε να τις ενισχύσετε. Γι’ αυτό, θα υπάρχει ειδικός χώρος που θα συγκεντρώνουμε είδη για τους χώρους φιλοξενίας των ζώων αυτών π.χ. κονσέρβες, ξηρά τροφή (σφραγισμένες συσκευασίες), φάρμακα, περιλαίμια κλπ.Πάρκο Ελευθερίας
 Λ. Βασιλίσσης Σοφίας