ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

6o ΣΥΝΕΔΡΙΟ THE GREEN CONNECTED WORLD

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Πέμπτη 10 Απριλίου 2014
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Κάποτε το “computer room”, κλειδωμένο στο υπόγειο, ήταν το απόρθητο ιερό, η καρδιά της επιχείρησης, όπου τα δεδομένα φυλάσσονταν από τον έξω κόσμο και το intranet ήταν η καλύτερη μορφή δικτύωσης της επιχείρησης.

Χρόνια μετά, τα πράγματα έχουν αντιστραφεί. Δεδομένα και εφαρμογές βρίσκονται σε υποδομές οπουδήποτε στον κόσμο, οι οποίες συνδέονται μεταξύ τους και μοιράζουν την πανίσχυρη υπολογιστική τους ισχύ οπουδήποτε τους ζητηθεί.
Η έννοια του cloud είναι πια δεδομένη και κανείς δεν χρειάζεται να αποδείξει ότι το υβρίδιο πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών είναι πλέον μια αυθύπαρκτη οντότητα, που έχει κάνει την ανάγκη των in-house ΙΤ υποδομών ιδιαίτερα σπάνια και συνδεδεμένη με πολύ συγκεκριμένες αναγκαιότητες, όπως για παράδειγμα η δυνατότητα λειτουργίας σε περιβάλλον off line. Ωστόσο υπάρχουν αρκετά ερωτήματα: Είναι το cloud μονόδρομος; Ποιες είναι οι προκλήσεις που εμπεριέχει και οι ευκαιρίες που προσφέρει; Έχει το cloud περιορισμούς; Πόσο διακριτά είναι τα όρια του public και του private cloud; Είναι το cloud απειλή για τους ΙΤ Managers; Μπορούν οι πάροχοι να διασφαλίσουν την απρόσκοπτη λειτουργία του; Υπάρχουν ενιαία πρότυπα και πόσο τηρούνται; Πόσο προσωπικό μπορεί να γίνει το cloud; Σε όλα αυτά -και σε πολλά ακόμη- οι ομιλητές και οι σύνεδροι θα αναζητήσουν τις απαντήσεις μέσα από τις τρεις βασικές ενότητες του 6ου Connected World: The Cloud of Things!







ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:




Ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel.