ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

---------------------------- 4ο FORUM ΕΡΓΑΣΙΑΣ --------------------------

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Σάββατο 10 Μαΐου 2014
Ώρα:09.00-18.00
Με στόχο να έρθουν οι άνεργοι σε επαφή με επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό
Οι 7 Στόχοι του Forum:1. Ο σκοπός της συμμετοχής των ανέργων και των επιχειρήσεων στην εκδήλωση είναι η εξοικείωση του ανέργου με τον υποψήφιο εργοδότη. Ως εκ τούτου, οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα αναλάβουν τη διεξαγωγή συνεντεύξεων με ανέργους, τη συλλογή βιογραφικών τους και την πιθανή παροχή συμβουλών ως προς τον τρόπο αναζήτησης εργασίας 


2. Καινοτόμες δράσεις με στόχο να έρθουν σε επαφή οι άνεργοι ή οι εργαζόμενοι που αναζητούν άλλη δουλειά, με επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό.3. Εξέταση του βιογραφικού από ειδικούς συμβούλους.4. Καθοδήγηση των υποψηφίων εργαζομένων για ενίσχυση του προφίλ τους. 5. Παρουσία των συνεργατών του ΟΑΕΔ από την Ευρωπαϊκή Πύλη Αναζήτησης Εργασίας EURES. 6.  3 Εργαστήρια με 18 θέματα και 5 Ομιλίες σχετικά με την αναζήτηση εργασίας 7.  5 Ομιλίες σχετικές με την αναζήτηση εργασίας.
Το 4o Forum Εργασίας του ΟΑΕΔ αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να έρθουν σε άμεση επαφή με ένα κοινό ανθρώπινου δυναμικού πολλαπλών δυνατοτήτων και διαφόρων ειδικοτήτων, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο άμεσα όλες τις υφιστάμενες ανάγκες κάθε εταιρείας.
 

Κατά τη διάρκεια του Forum, οι συμμετέχοντες, πέραν των ενημερωτικών ομιλιών, θα έχουν την ευκαιρία εξατομικευμένης υποστήριξης για το σωστό τρόπο αναζήτησης εργασίας, σύνταξης βιογραφικού σημειώματος αλλά και την απαραίτητη καθοδήγηση για τη γενικότερη ενίσχυση του επαγγελματικού τους προφίλ.

Τόσο Έλληνες αλλά και ξένοι σύμβουλοι, θα βρίσκονται στη διάθεση όλων για παροχή πληροφοριών, που αφορούν και στην αγορά εργασίας ανά την Ευρώπη.

4ο FORUM ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΔΩ

FACEBOOK
Κέντρο Πολιτισμού
"ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ"

Πειραιώς 254, 177 78 Ταύρος - Αθήνα
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Λεωφορεία:
049 (Πειραιάς-Ομόνοια)
Στάση ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
914 (Ομόνοια-Πειραιάς-Παλαιά Κοκκινιά)
Στάση ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
Τρένο (γραμμή ΗΣΑΠ):
Hλεκτρικός Σταθμός Καλλιθέας