ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΝTORING (ΠΡΟΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΛΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ)



Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή σε ολοκληρωμένα σχέδια πρακτικής άσκησης και mentoring (mentored internship schemes).

Είσαι φοιτητής/τρια ή απόφοιτος/η που ονειρεύεται να ξεκινήσει την δική του/της επιχείρηση αλλά δεν ξέρει από που να αρχίσει; Μάθε πώς μπορείς να ωφεληθείς από το ευρωπαϊκό έργο Educckate.

Τι είναι το Educckate;

Πρόκειται για ένα ευρωπαϊκό έργο που υλοποιείται σε 7 κράτη-μέλη της Ε.Ε. (Αυστρία, Γερμανία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Κύπρο, Ουγγαρία), το οποίο συγχρηματοδοτείται από τη Γενική Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Πολιτισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, και αποτελεί μια συμμαχία γνώσης και αμοιβαίας ωφέλειας μεταξύ Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων από το χώρο του Πολιτισμού και της Δημιουργικότητας και Επιχειρήσεων.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι ευρωπαίοι φορείς που υλοποιούν το έργο προσκαλούν φοιτητές και απόφοιτους προγραμμάτων σπουδών Πολιτισμού και Δημιουργικότητας, που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν επιχειρηματικές δεξιότητες και ικανότητες, μέσα από ειδική εκπαίδευση (εργαστήριο επιχειρηματικότητας) και τρίμηνη πρακτική άσκηση και μέντορινγκ από έμπειρους επιχειρηματίες να υποβάλλουν αίτηση για συμμετοχή στο πρόγραμμαμέχρι την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014, χρησιμοποιώντας την ειδική φόρμα «Αίτηση συμμετοχής» που μπορούν να βρουν εδώ.

Οι επιλεχθέντες θα έχουν, τουλάχιστον για τρεις μήνες (4 ώρες/μέρα) – στο πλαίσιο του προγράμματος - την ευκαιρία να αποκτήσουν: Πιστοποιημένη επαγγελματική εμπειρία, δεξιότητες και γνώση στο αντικείμενο του ενδιαφέροντός τους.

Διασυνδέσεις και δικτύωση στο χώρο των επιχειρήσεων. Εκπαίδευση και καθοδήγηση (mentoring) στην επιχειρηματικότητα. Σημειώνεται ότι ο αριθμός των φοιτητών ή/και αποφοίτων που θα επιλεγούν, στην Ελλάδα, είναι περιορισμένος. Κάντε τώρα αίτηση συμμετοχής!



Περισσότερες Πληροφορίες: www.educckate.eu
Αιμίλιος Καραμανλής Διευθυντής Συμβουλευτικής και Ψυχοεκπαίδευσης
knowl Κοινωνική Επιχείρηση για την Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση
tel: 210-8312868
www.knowl.gr
www.facebook.com/knowl.gr
info@knowl.gr