ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: TEDxAUEBWomen ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝΤρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 11:00 π.μ.| Αμφιθέατρο Αντωνιάδου (Πατησίων 76)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

To TEDxWomen παρουσιάζει γυναίκες απ' όλο τον κόσμο που έχουν ξεχωρίσει, διαφοροποιηθεί και χαράξει το μέλλον τους με αισιοδοξία. Οι γυναίκες αυτές μιλούν για τον τρόπο σκέψης τους και την ιδιαιτερότητά τους σε ένα event που αναμεταδίδεται σε δεκάδες χώρες του κόσμου.


Η ιδέα του TED: Το TED είναι μια οργάνωση αφιερωμένη στην μετάδοση αξιόλογων ιδεών (Ideas Worth Spreading). Ξεκίνησε στην California, ενώ σήμερα υπάρχουν εκατοντάδες TED, τα οποία έχουν ως στόχο να εμπνεύσουν οποιονδήποτε τομέα της κοινωνίας και της επιστήμης. Μέσα σε 18 λεπτά, οι ομιλητές καλούνται να παρουσιάσουν τις ιδέες τους, δίνοντας τροφή για το μυαλό του θεατή, προκαλώντας παραγωγικό προβληματισμό.

Την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πατησίων 76) το TEDxAUEBWomen έρχεται να μεταδώσει τις ιδέες όχι μόνο των γυναικών αυτών, αλλά και Ελληνίδων γυναικών που έχουν αναδυθεί παρά τις δυσκολίες των καιρών.

TEDxAUEBWomen 2013
Ομιλήτριες της Εκδήλωσης
  • κα Βακόλα Μαρία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
  • κα Κάσδαγλη Στέλλα, Δημοσιογράφος, Συγγραφέας και μέλος της οργάνωσης "Women on Top"
  • κα Χρονίδου Φανή, Καρδιοχειρούργος στο Ωνάσσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο
Θα ακολουθήσει αναμετάδοση τμήματος του κανονικού event TEDxWomen.
Η εκδήλωση θα διαρκέσει 5 ώρες, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα συζήτησης τόσο με τις ομιλήτριες όσο και με την ομάδα του TEDxAUEB.
Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση εγγραφείτε στη διεύθυνση