ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΨΗΦΙΑΚΗ-ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: "CAN WE REACH?" ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 
Με δελτία προτεραιότητας, η διανομή των οποίων θα αρχίσει στις 18:00 της ίδιας ημέρας και έως εξαντλήσεως των διαθέσιμων θέσεων από το ταμείο του Πλανηταρίου.
Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013
 Ώρα:18.30 - 19.30 - 20.30
Οι εντυπωσιακές εικόνες του Σύμπαντος συναντούν την κλασική μουσική αλλά και τις εναλλακτικές pop συνθέσεις, «κατακλύζοντας» τον θόλο του Νέου Ψηφιακού Πλανηταρίου του Ιδρύματος Ευγενίδου μέσα από την ειδική μουσική-ψηφιακή παράσταση με τίτλο: “CAN WE REACH?”
Το ιδιαίτερο αυτό οπτικόακουστικό θέαμα, που υπογράφουν ο σκηνοθέτης Παναγιώτης Σιμόπουλος και η συνθέτις Βάλυ Ιωάννου, θα παρουσιαστεί σε τρεις μοναδικές παραστάσεις

Η μουσική-ψηφιακή παράσταση “CAN WE REACH?” δανείστηκε τον τίτλο της από το ομώνυμο κομμάτι της Βάλυς Ιωάννου δίνοντάς της την ευκαιρία να συνδυάσει την κλασική με την σύγχρονη εναλλακτική μουσική, δηλαδή τις φόρμες μεγάλων κλασικών με δικές της συνθέσεις και να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα αφιερωμένο στην μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου.

Μετά από πολύχρονη μελέτη στο κλασικό πιάνο, η Βάλυ Ιωάννου προσεγγίζει τη μουσική με άλλη οπτική. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο πειραματισμό με την φωνή και το πιάνο που έχει ως σκοπό να αποδείξει ότι στην τέχνη όλα είναι δυνατά και όλα μπορούν να συμβούν.

Ταυτόχρονα, μαζί με τον σκηνοθέτη της παράστασης Παναγιώτη Σιμόπουλο μας ταξιδεύουν στις εσχατιές του Σύμπαντος, μέσα από την εικόνα και τον ήχο, θέτοντας με τον δικό τους τρόπο την ερώτηση: «Είναι τελικά όλα τόσο μακριά όσο φαντάζουν».
 
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ
 Λ. Συγγρού 387 - 175 64 Π.ΦΑΛΗΡΟ
 
Περισσότερες Πληροφορίες:
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ
FACEBOOK