ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΗΜΕΡΙΔΑ: "ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ" ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013
Ώρα:11.00
Ο Σύλλογος Φίλων Χορού Ρόδου σας προσκαλεί στην Ημερίδα που διοργανώνει με θέμα «Χορός και Αναπηρία».Σκοπός του Συλλόγου είναι η διάδοση του χορού σε όλες τις κοινωνικές ομάδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία θα διεξαχθεί Ημερίδα που στόχο έχει να αφυπνίσει το κοινό για τις δυσκολίες της ζωής των συνανθρώπων μας και το πως βρήκαν διέξοδο μέσα από την μαγεία του χορού. Στην εκδήλωση θα υπάρξουν ομιλίες από ανθρώπους που σχετίζονται με το θέμα, ανοικτή συζήτηση και προβολή video. Το πάθος, η ενέργεια και η έκφραση μέσα από τον χορό δεν συναντάνε εμπόδια.



Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Γιώργος Χρηστάκης, που θα μας τιμήσει με την παρουσία του ερχόμενος από την Αθήνα. Ψυχολόγος, με διδακτορική διατριβή με θέμα «Η συμβολική επικοινωνιακή γλώσσα των διαφορετικών ομάδων», ασχολείται με το χορό από το 1993. Είναι εμπνευστής και ιδρυτής του χοροθεάτρου ΔΑ.ΓΙ.ΠΟ.ΛΗ, πυρήνα του οποίου αποτελούν άτομα με κινητικό πρόβλημα κι έχει μια ενεργή και δυναμική παρουσία σε όλες τις πρωτοβουλίες που αγκαλιάζουν τη “διαφορά”. Ο κ. Χρηστάκης θα πραγματοποιήσει ομιλία σε συνδυασμό με προβολή βίντεο καθώς και σύντομη χορευτική παράσταση. Στην παράσταση θα συμμετέχει ο ίδιος ο κ. Χρηστάκης μαζί με τη χορεύτρια και χορογράφο κα Ειρήνη Σπύρου.

 Νέο κτίριο “Νεστοριδείου Μελάθρου”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ