ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΛΟΓΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΩΝ , ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013
Ώρα:11.00-14.00
Συμμετοχή σε ένα λαϊκό, παραδοσιακό παραμύθι, σε δημιουργικά εργαστήρια, επιτραπέζια παιχνίδια, ξωτικά που κρύβουν πολλές-πολλές εκπλήξεις, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από χορωδίες, μπαζάρ με εκδόσεις και ιδέες για πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικα δώρα και ένα συντριβάνι σοκολάτας!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

11.00-11.30: Χορωδία Τελλογλείου
Στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος η χορωδία ενηλίκων του Τελλογλείου, «CantusArte», υπό τη Διεύθυνση της Άλκιστις Τόγια, θα ερμηνεύσει Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, κάλαντα, αλλά και αποσπάσματα από όπερες του Verdi.

12.00-12.45: Η Πλούμπω κι η Μαλάμω, παραδοσιακό, λαϊκό παραμύθι
Το αμφιθέατρο θα γεμίσει ζαβολιάρηδες καλικάντζαρους, καθώς η Ιωάννα Παγιατάκη, ηθοποιός του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, θα αφηγηθεί με διαδραστικό τρόπο στους μικρούς μας φίλους (4-9 ετών) το παραδοσιακό, λαϊκό παραμύθι «Η Πλούμπω και η Μαλάμω».

Παράλληλες εκδηλώσεις:
- Στον πρώτο όροφο του Τελλογλείου θα κατασκευαστεί ένα συντριβάνι σοκολάτας για να βουτήξετε μέσα σουβλάκια τσουρεκιού.
- Στο ισόγειο του Ιδρύματος εκπαιδευτές και εκπαιδεύτριες από τα δημιουργικά εργαστήρια του Τελλογλείου θα βοηθούν τα παιδιά να δημιουργήσουν με απλά υλικά κάρτες, στολίδια και μουσικά όργανα.
- Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν τα μοναδικά επιτραπέζια του Playhouse.
- Στον εκθεσιακό χώρο η χορωδία του ΙΕΚ Ακμή θα ερμηνεύει χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα.
- Ακόμη, στο μπαζάρ του Ιδρύματος θα υπάρχουν εκδόσεις του Τελλογλείου, και προτάσεις για χριστουγεννιάτικα δώρα σε συγγενείς και φίλους σε προσιτές τιμές.


 Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ.
Διεύθυνση: Αγίου Δημητρίου 159,Θεσσαλονίκη