ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΒΡΑΔΙΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΑΝΤΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ


Ο Δήμος Κοζάνης στην προσπάθεια στήριξης του συσσιτίου άπορων δημοτών, διοργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων.Τις εκδηλώσεις θα πλαισιώσει ο σαξοφωνίστας Αργύρης Γκαγκασούλης με το μουσικό σχήμα "Κορύβαντες" που απαρτίζεται από τους μουσικούς: Τσιοτίκα Φώτη (κλαρίνο), Μαυρομάτη Χάρη (μπουζούκι), Μπάμπη (μπουζούκι), Μαργαρίτη Γιάννη (τραγούδι) και Μαίρη (τραγούδι).




ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ:




13 Δεκεμβρίου 2013/Ώρα20.00: 
Στο Πνευματικό Κέντρο Άνω Κώμης, με τη συμμετοχή και υποστήριξη της Τοπικής Κοινότητας Άνω Κώμης, του Μορφωτικού Συλλόγου Άνω Κώμης και του Αθλητικού Συλλόγου "ΕΛΙΜΕΙΑ".



17 Δεκεμβρίου 2013/Ώρα20.00:
Στην Αίθουσα Τέχνης Αιανής, με τη συμμετοχή και υποστήριξη της Δημοτικής Ενότητας Αιανής, του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Αιανής "Η Πρόοδος" και του Συλλόγου Γυναικών Αιανής. Συμμετέχει η χορωδία του Π.Μ.Σ.



27 Δεκεμβρίου 2013/Ώρα20.00: 
Στην Αίθουσα Φίλιππος
"Τιμώντας την Τρίτη Ηλικία" , με τη συμμετοχή όλων των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Κοζάνης και την υποστήριξη της 9ης Μ/Π ΤΑΞ ΠΖ. Συμμετέχουν οι χορωδίες των Κ.Α.Π.Η. Κοζάνης, Αιανής και Λευκοπηγής και Άνω Κώμης.


Περισσότερες πληροφορίες 
για τις εκδηλώσεις, αλλά και για δικούς σας τρόπους συμμετοχής και υποστήριξης τους συσσιτίου, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2461351117. 


Αξίζει να αναφερθεί πως το συσσίτιο λειτουργεί από το 2004, με ιδίους πόρους του Δήμου Κοζάνης. Δικαιούχοι του συσσιτίου αποτελούν δημότες-μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Κοζάνης, οι οποίοι επιλέγονται κατόπιν εισηγήσεων του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, στη βάση ενός συνόλου συνδυαστικών κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων, όπως: οικογενειακή, οικονομική, περιουσιακή, εργασιακή κατάσταση, συνθήκες στέγασης και προβλήματα υγείας.
Σήμερα, το συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης παρασκευάζει καθημερινά 150 μερίδες φαγητού. Από αυτές οι 50 μερίδες παραλαμβάνονται από τους δικαιούχους από το χώρο του συσσιτίου, ενώ οι 52 διανέμονται, με υπηρεσιακά οχήματα, σε ανθρώπους εντός της πόλης της Κοζάνης και οι 48 στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κοζάνης.