ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Συγκέντρωση τροφίμων
Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013/Ώρα:18.30 
Λίγες ημέρες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Μαγειρείου του Δήμου, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, διοργανώνει φιλανθρωπική συναυλία.Το εορταστικό μουσικό πρόγραμμα της συναυλίας θα πλαισιώσουν η Μεικτή Χορωδία, η Ορχήστρα Δημοτικού Ωδείου και η Φιλαρμονική του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται με την πολύτιμη στήριξη εθνικοτοπικών συλλόγων της πόλης, οι οποίοι από την πρώτη κιόλας στιγμή αγκάλιασαν την εκδήλωση και κινητοποιήθηκαν ευαισθητοποιώντας τα μέλη τους και καλώντας τα να προσφέρουν ό,τι μπορούν για ένα κοινό σκοπό αλληλεγγύης. Για να βοηθήσουμε αυτές τις γιορτινές ημέρες, συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης.
Ο Δήμαρχος καλεί όλους τους Συλλόγους να αγκαλιάσουν και αυτή και τις προσεχείς φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και να τους δώσουν πνοή με τη συμμετοχή, τις ιδέες και τις προτάσεις τους αλλά και κάθε πολίτη ξεχωριστά να συμβάλλει στην επιτυχία τους με την παρουσία και την- έστω και ελάχιστη- προσφορά του.

  Θέατρο Pierce του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος 
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή).