ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ BAZAAR ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013
Ώρα:12.00-20.00
Το Ελληνικό Κέντρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου θα πραγματοποιήσει για πρώτη φορά την δράση Post Forum Festival μια δράση που θα δημιουργηθεί εξ' ολοκλήρου από σπουδαστές Δραματικών Σχολών προκειμένου να παρουσιαστούν στο ελληνικό κοινό υπό την μορφή 20λεπτου αναλογίου αποσπάσματα σύγχρονων θεατρικών έργων, στους χώρους του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης στις 18.00

Η νέα αυτή δράση ενισχύει την ήδη σημαντική εικόνα του Ελληνικού Κέντρου του Δ.Ι.Θ./ΙΤΙ και προσπαθεί να αναπτύξει περαιτέρω την σχέση του με τις Δραματικές Σχολές της Ελλάδος.


Παράλληλα με το Post Forum Festival στο φουαγιέ του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης θα πραγματοποιηθεί και το bazaar θεατρικού υλικού (και όχι μόνο…!) από τις 12.00 έως τις 20.00.

Θεατρικές αφίσες και προγράμματα από διάφορες χώρες του κόσμου, ελληνικά και ξενόγλωσσα περιοδικά και βιβλία, και πολλά ιδιαίτερα και σπάνια θεατρικά αντικείμενα προσφορά των μελών και των φίλων του Ε.Κ.Δ.Ι.Θ. Όλα θα διατίθενται σε συμβολικές τιμές (ξεκινώντας από 0,50€) με σκοπό τα έσοδα να κάνουν δυνατή την επιβίωση του Ε.Κ.Δ.Ι.Θ.

 Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Διεύθυνση: Πειραιώς 206