ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

3ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ

21-22 Δεκεμβρίου 2013/Ώρα:10.00-20.30
Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το 3ο εθελοντικό παζάρι Αλληλεγγύης που θα γίνει στο κλειστό Γυμναστήριο Ιωάννης Φωκιανός, απέναντι από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο στην Αθήνα. Η μεγάλη ομάδα εθελοντών που έχει αναλάβει τη διοργάνωση συνεδριάζει τακτικά και ήδη άρχισε να συγκεντρώνει αλλά και να κατασκευάζει όσα θα διατεθούν στο παζάρι.


Στο παζάρι θα προσφερθούν μεταχειρισμένα αντικείμενα και χειροτεχνήματα από τους εθελοντές και τους φίλους τους. Αντικείμενα που δεν χρειάζονται πλέον, αλλά που κάποιος άλλος μπορεί να τα χρησιμοποιήσει. Επειδή λοιπόν, δεν προορίζονται για τα σκουπίδια κι επειδή «τα πράγματα χάνουν την αξία τους όταν δεν χρησιμοποιούνται», ξαναδίνουμε αξία, προσφέρουμε πράγματα αχρησιμοποίητα αλλά όχι άχρηστα.

Τα αντικείμενα που δεχόμαστε είναι αυτά που θα χαρίζαμε σε μια φίλη ή ένα φίλο. Είναι αυτά που θα θέλαμε να μας κάνουν δώρο. Είναι αντικείμενα που έχουν την αγάπη μας, είναι καθαρά και σε καλή κατάσταση.

Τι μπορείτε να προσφέρετε;
Διακοσμητικά είδη, παιχνίδια, είδη κουζίνας, ποδήλατα, πίνακες, αξεσουάρ, μικροέπιπλα, φωτιστικά, μικρές ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές, βιβλία, cds, κόμικς, συλλεκτικά αντικείμενα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τσάντες, ζώνες, κοσμήματα, συσκευασμένα και τυποποιημένα τρόφιμα (π.χ. μαρμελάδες, κρασί) κλπ)

Δηλώστε ότι θα ετοιμάσετε γλυκά, πίτες κλπ για να διατεθούν τις ώρες λειτουργίας του παζαριού στους επισκέπτες.

Τι θα βρείτε εκεί;
Αυτά που θα έχουν προσφερθεί! Γι΄ αυτό μην κάνετε τα γιορτινά ψώνια σας νωρίτερα. Θα βρείτε πολλά στο Bazaar και σε καλές τιμές.

Όσα θα προσφέρετε πράγματα μπορείτε να τα φέρετε στα Γραφεία της οργάνωσης "Χαρούμενα Παιδιά-Χαρούμενα Νιάτα" ή κατ΄ευθείαν στο Bazaar. Επικοινωνήστε μαζί στο 2103226919 για κάθε πληροφορία και ΕΔΩ


Εθνικό Γυμναστήριο Αθηνών Ιωάννης Φωκιανός
Διεύθυνση:Λ.Βασιλίσσης Όλγας 1