ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ "ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ"


Το Δημοτικό Ίδρυμα-Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός»  πρόκειται να υλοποιήσει σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Σχεδία στην πόλη»  δωρεάν, εκπαιδευτικά σεμινάρια. Θα δεχτεί 17 αιτήσεις νέων εθελοντών ,που έρχονται σε επαφή με το Ίδρυμα για πρώτη φορά και επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικό έργο στο φορέα.
Σκοπός των σεμιναρίων είναι η προσφορά ερεθισμάτων και γνώσεων στους εθελοντές,οι οποίοι στηρίζουν το έργο του Δημοτικού Βρεφοκομείου «Άγιος Στυλιανός» ώστε να αναβαθμιστούν οι δεξιότητές τους. 
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 
05/09/13 - 12/09/2013






Το  σεμινάριο έχει διάρκεια 16 ώρες και θα πραγματοποιείται εβδομαδιαία, (τρίωρες συναντήσεις) στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Ιδρύματος.
Η θεματολογία περιλαμβάνει εισαγωγή στις έννοιες : Ιστορία του Ιδρύματος, Εθελοντισμός, Ομάδα, Επικοινωνία, Καλή Διάθεση, Ενίσχυση ομαδικότητας και παρουσιάζεται με την μορφή Διδασκαλίας και Βιωματικής Εκμάθησης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του προγράμματος και ταυτότητα εθελοντή του Δημοτικού Ιδρύματος-Βρεφοκομείου.
 Η εναρκτήρια συνάντηση θα γίνει τη  Δευτέρα 16/09/2013 και ώρα  18:00 (28ης Οκτωβρίου 99-Αλ. Παπαναστασίου).
Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης απαιτεί την έγκαιρη  κατάθεση των δικαιολογητικών εγγραφής στο Μητρώο Εθελοντών του Ιδρύματος.
1) Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας.
2) Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
3) Επικυρωμένα αντίγραφα πιστοποιητικών υγείας από κρατικό φορέα , από τo οποίo θα προκύπτει ότι ο/η αιτών /αιτούσα δεν πάσχει, α) από λοιμώδες ή μεταδοτικό νόσημα  (Παθολόγος),β) από ψυχικό νόσημα (Ψυχίατρος).]
Τα πιστοποιητικά υγείας πρέπει να προσκομιστούν, το αργότερο, στην τρίτη (3η) εκπαιδευτική συνάντηση.

Πληροφορίες και Δηλώσεις συμμετοχής:

Για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση ,όπως αναρτάται στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος , www.agios-stylianos.gr,  ή να την παραλάβετε από τη γραμματεία του Δημοτικού Ιδρύματος-Δημοτικού Βρεφοκομείου και στη συνέχεια

1.  Αποστέλλετε ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής στο e-mail: agstyl1@otenet.gr
ή 
1.  Καταθέτετε την αίτηση σας στη γραμματεία του Ιδρύματος. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2310- 946992  (ώρες 8:00-10:00 & 13:00-15:00)


Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο ( έναρξη την 16 Σεπτεμβρίου 2013) θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας  υποβολής της αίτησης.


πηγή:http://www.agios-stylianos.gr