ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΟ 19ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

Περισσότερα από 2.000 δωρεάν εισιτήρια σε ανέργους, θα προσφέρει και φέτος, στην 19η διοργάνωσή του, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας.
Τα εισιτήρια αυτά θα κατανεμηθούν ως εξής:

150 δωρεάν διαπιστεύσεις ανέργων.
Οι διαπιστεύσεις αυτές είναι πανομοιότυπες με τις δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις και αντιστοιχούν σε 5 μηδενικά εισιτήρια για ταινίες της αρεσκείας του δικαιούχου. Η παραλαβή του μηδενικού εισιτηρίου θα γίνεται την προηγούμενη ή την ίδια ημέρα της προβολής που θα επιλέξει, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.
Οι διαπιστεύσεις θα εκδοθούν στο Γραφείο Τύπου του Φεστιβάλ τις ημέρες, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου και Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, από τις 12.00μμ έως τις 16.00 μμ.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επιδείξουν:
1. Επικυρωμένη και εν ισχύ κάρτα ανεργίας
2. Αστυνομική ταυτότητα και, φυσικά, να διαθέτουν
3. Μια φωτογραφία αστυνομικής ταυτότητας.
Προσοχή: Οι πρώτοι 150 που θα προσέλθουν θα είναι και αυτοί που θα λάβουν τη συγκεκριμένη διαπίστευση. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας με διανομή ειδικών δελτίων στην είσοδο του Γραφείου Τύπου.
Για εκείνους που δεν θα προλάβουν να διαπιστευθούν, ωστόσο, το Φεστιβάλ θα μοιράσει 1.250 ειδικές δωρεάν προσκλήσεις:
Οι ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ θα διαθέτουν καθημερινά και για 11 ημέρες, 125 προσκλήσεις, οι οποίες θα εξασφαλίζουν στους δικαιούχους δωρεάν είσοδο στην προβολή της επιλογής τους.
Οι προσκλήσεις (125 καθημερινά) θα διατίθενται από τις 19 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα, δωρεάν, από το Γραφείο Τύπου του Φεστιβάλ.
Προσοχή: Η κάθε πρόσκληση θα αντιστοιχεί σε ένα μηδενικό εισιτήριο για μια προβολή της επόμενης μέρας, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.
Η παραλαβή της πρόσκλησης θα γίνεται από το Γραφείο Τύπου, την προηγούμενη μέρα.
Το Γραφείου Τύπου του Φεστιβάλ θα λειτουργεί στον πρώτο όροφο του βιβλιοπωλείου Ιανός (Σταδίου 24), καθημερινές από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα.

πηγή:http://www.aiff.gr/