ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ - ΣYNΑYΛIΑ ΑΛΛHΛΕΓΓYHΣ ΓIΑ TOYΣ ΑΣTΕΓOYΣ THΣ ΠOΛHΣ MΑΣ

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013
Ώρα:22.00
Τιμή προπώλησης εισιτηρίων: 3 ευρώ
Τίμη εισιτηρίου στην είσοδο: 5 ευρώ
 
Τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων είναι αρωγή προς το Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων της Οργάνωσης «ΚΛΙΜΑΚΑ»
Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:
Μπάμπης Στόκας
Ορφέας Περίδης
Κίτρινα Ποδήλατα
Flush Royale
Σε κλίμα συμβολικής αλληλεγγύης και έμπρακτης συμπαράστασης πραγματοποιείται, για δεύτερη χρονιά, στο Bolivar Beach Bar, συναυλία για τους αστέγους της πόλης μας.


Καλλιτέχνες και γνωστοί djs ενώνουν τη μουσική και τις φωνές τους σε μία  δυνατή μουσική εκδήλωση αφιερωμένη σε εκείνους που περισσότερο από όλους βιώνουν την φτώχεια και την κοινωνική απομόνωση.
Είναι γεγονός ότι στις μέρες μας, η  ανεργία και η φτώχεια γίνονται ολοένα κοινός παρανομαστής ζωής ενώ οι άστεγοι αποτελούν πλέον καθημερινή εικόνα στην πόλη μας, στην γειτονιά μας.
Στον αντίποδα, λοιπόν, των δραματικών επιπτώσεων της κρίσης, η αλληλεγγύη και ο εθελοντισμός στέλνουν μηνύματα ελπίδας σε μια κοινωνία που καθημερινά βάλλεται, διαφοροποιείται, δοκιμάζεται
Σημεία Προπώλησης:
Σε ΟΛΑ τα καταστήματα PUBLIC
Bolivar Beach Bar, Ακτή του Ήλιου
Πρέπει να ξέρετε ότι:
Το Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων της Οργάνωσης «ΚΛΙΜΑΚΑ» είναι μια πρωτοβουλία του φορέα η οποία στηρίζεται αποκλειστικά σε δωρεές και εθελοντική προσφορά.
Λειτουργεί από το 2001 παρέχοντας πολύπλευρη υποστήριξη σε αστέγους καθώς και σε άτομα ή/και οικογένειες που αντιμετωπίζουν το φάσμα της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.
Στο πλαίσιο του προγράμματος λειτουργεί το Κέντρο Στήριξης Αστέγων και ο Ξενώνας φιλοξενίας Αστέγων ενώ παράλληλη και συμπληρωματική δράση είναι το Εργαστήριο Ανακύκλωσης Χαρτιού στο οποίο απασχολούνται (με μηνιαίο εισόδημα και κοινωνική ασφάλιση) φιλοξενούμενοι του Ξενώνα Αστέγων.

Διαβάστε περισσότερα:
http://www.klimaka.org.gr/newsite/KoinApok/Astegoi/Astegoi1.htm
www.astegoi-klimaka.blogspot.com