ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΛΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Από τον Δήμο Γρεβενών προσφέρονται 15 ΔΩΡΕΑΝ
θέσεις σε ανέργους με κάρτα ανεργίας οι αιτήσεις των οποίων θα γίνουν δεκτές με σειρά προτεραιότητας.
Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον Α΄ κύκλο μαθημάτων (Σεπτέμβριος-Δεκέμβριος 2013), του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Δήμου Γρεβενών με τον γενικό τίτλο: «Νους υγιής εν καιρώ κρίσης». Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν  την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθούν σε 12 εβδομαδιαίες εισηγήσεις 3ωρης διάρκειας, κάθε Δευτέρα, ώρες 17:00 έως 20:00, στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Γρεβενών.


Στη διάρκεια αυτού του κύκλου μαθημάτων διακεκριμένοι εισηγητές, ψυχίατροι & ψυχολόγοι, αφού αναλύσουν την σημερινή πραγματικότητα, θα διδάξουν στους σπουδαστές πως μπορούν να διατηρήσουν ένα καλό επίπεδο ψυχικής υγείας και ευεξίας, ενδυναμώνοντας τον εαυτό τους και βελτιώνοντας τις σχέσεις τους με τους άλλους. Πως με κύρια εφόδια την αισιοδοξία, την θετική σκέψη και την αυτοεκτίμηση, κι αφήνοντας πίσω την απαισιοδοξία την κακή διάθεση και το άγχος θα αντιμετωπίσουν αποτελεσματικότερα τα σύγχρονα ψυχοκοινωνικά προβλήματα.
Επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος του παραπάνω κύκλου είναι ο κ. Πέτρος Σκαπινάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής Ψυχιατρικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Πέραν του κ. Σκαπινάκη, συμμετέχουν μεταξύ άλλων ως εισηγητές οι: Θωμάς Υφαντής, Αν. Καθηγητής Ψυχιατρικής, Μαίρη Γκούβα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ψυχολογίας Ασθενών, Τμήμα Νοσηλευτικής, ΤΕΙ Ηπείρου, Δημήτρης Δαμίγος, Επικ. Καθηγητής Ιατρικής Ψυχολογίας Παν. Ιωαννίνων Βενετσάνος Μαυρέας, Καθηγητής Ψυχιατρικής Π. Ιωαννίνων κ.α. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.
Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά και με σειρά προτεραιότητας (θέσεις περιορισμένες), από την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π. www.alp.edu.gr   και με email στο info@alp.edu.gr

Πληροφορίες: Τηλ.: 6936492842 κα Ελένη Βουγιούκαλου, και στην ιστοσελίδα: www.alp.edu.gr