ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ29&30 Ιουνίου 2013|Επιμελητήριο Αρκαδίας

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ|Υποβολή αιτήσεων εως 20 Ιουνίου 2013


Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει τα μέλη του ότι ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου στο πλαίσιο της στήριξης των Ελληνικών επιχειρήσεων και της επιμόρφωσης των στελεχών τους, με στόχο την βελτίωση των επικοινωνιακών τους δεξιοτήτων για τις συναλλαγές και τη συνεργασία τους με ξένες αγορές στις οποίες δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν, προτίθεται να διοργανώσει πρόγραμμα επιμόρφωσης εξειδικευμένων Αγγλικών (Business English) για τα στελέχη των Ελληνικών Επιχειρήσεων.

Τα πιστοποιημένα προγράμματα εκμάθησης ξένων γλωσσών γίνονται σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση.
Το πρόγραμμα αφορά:
Αυτοτελές πρόγραμμα 12 ωρών που επικεντρώνεται σε συγκεκριμένη περίπτωση χρήσης της Αγγλικής γλώσσας, πχ επαγγελματικά ταξίδια, συμμετοχή σε εκθέσεις, κλπ.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου και Πανός 21, Τρίπολη) στις 29 και 30 Ιουνίου 2013.
Τίτλος Προγράμματος/ Διάρκεια /Διεξαγωγή “Meeting and Dealing with Foreign Clients” - 12 ώρες

Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν μέχρι 12 άτομα με επίπεδο γνώσης της Αγγλικής επιπέδου Lower.
Το σεμινάριο είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με το Επιμελητήριο Αρκαδίας (υπεύθυνη κα Ευγενία Τζανετοπούλου, τηλ. 2710227141-2). Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν στο Επιμελητήριο Αρκαδίας (μέσω φαξ, email ή ιδιοχείρως) έως τις 20 Ιουνίου.

Σημειώνεται ότι μεταξύ των αιτούντων θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας, εφόσον πληρούνται οι όροι συμμετοχής. Σε κάθε περίπτωση, προτεραιότητα θα δοθεί στις επιχειρήσεις που είναι εγγεγραμμένες στο εξαγωγικό Μητρώο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.