ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ - ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΠΑΠ - Ελληνική Εταιρεία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Σάββατο 15 Ιουνίου,στην αυλή του δημαρχείου Θεσσαλονίκης.
Ώρες:11.00-17.00
  Με σύνθημα «Αυτό το καλοκαίρι», τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ καλούν μικρούς και μεγάλους να υποδεχτούν μαζί το καλοκαίρι με κέφι, χαρούμενη διάθεση και ελπίδα.
 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ:
Η αυλή του δημαρχείου θα γεμίσει με καβαλέτα, καμβάδες και μπογιές για τον διαγωνισμό ζωγραφικής, ενώ οι τρεις καλύτερες ζωγραφιές θα δημοσιευτούν στο σάιτ της ΕΛΕΠΑΠ και θα κοσμούν το σαλόνι του ιδρύματος για όλο το καλοκαίρι! Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 8 μέχρι 14 ετών.
Για τους μικρούς και μεγάλους φίλους, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ανοιχτό τουρνουά σκάκι με εκπλήξεις και επιδείξεις σκακιού, με την υποστήριξη της Ένωσης Σκακιστών Θεσσαλονίκης και της Ένωσης Σκακιστών Καλαμαριάς.
Οι διοργανωτές έχουν προγραμματίσει και δράση με ζωγραφική σε καλοκαιρινά μπλουζάκια με ειδικά ανεξίτηλα χρώματα ώστε να αποκτήσουν όλοι οι συμμετέχοντες το ομορφότερο αναμνηστικό της εκδήλωσης, φτιαγμένο από τα χεράκια τους.
Τους μικρότερους φίλους της ΕΛΕΠΑΠ θα περιμένουν δημιουργικά παιχνίδια κίνησης και έκφρασης, μύηση στην τέχνη της κηπουρικής με διασκεδαστικό τρόπο, αλλά και ψυχαγωγία με τα μουσικά σχήματα του Αστρινίδειου Ωδείου, με τη συμφωνική ορχήστρα και τη μικτή χορωδία, της Χορωδίας ΤΕΚΑΝ ΕΛΕΠΑΠ, καθώς επίσης χορούς του Πόντου από τους «Ακρίτες του Πόντου», «Μακρινά Ταξίδια» κ.ά. Από την εκδήλωση δεν θα λείψουν τα χειροποίητα εδέσματα και τα δροσερά ροφήματα που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παραβρεθούν.