ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ "Η ΜΕΘΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ"


04 Ιουνίου 2013 - 15 Ιουνίου 2013 | Black Duck Multiplarte -- Κέντρο Αθήνας


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Στον έρωτα,"το ευγενέστερο από τα πάθη της ανθρώπινης ψυχής", όπως έλεγε και ο μεγάλος Γερμανός ποιητής Γκαίτε, είναι αφιερωμένη η έκθεση έργων ζωγραφικής του Κώστα Σπηλιωτόπουλου, που εγκαινιάζεται την Τρίτη 4 Ιουνίου, στη γκαλερί του Black Duck.

Όπως άλλωστε σημειώνει και ο ίδιος ο καλλιτέχνης "ο έρωτας είναι όταν τα δύο, άντρας και γυναίκα γίνουν ένα, σε ένα αδιάσπαστο σύνολο σώματος και ψυχής, μια αδιάσπαστη ενότητα αγάπης και δύναμης. Αυτή την ενότητα, αυτή την δύναμη, προσπαθώ να αποτυπώσω στον καμβά μέσα από ένα πνεύμα διαχρονικής μέθης, διαχρονικής ευφορίας. Η μέθη του έρωτα είναι τίτλος της έκθεσης και ταυτόχρονα ένα μήνυμα ζωής, μια κατεύθυνση και ένας προορισμός ζωής".


Ο Κώστας Σπηλιωτόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα όπου ζει και εργάζεται. Δάσκαλοί του ήταν οι Αλέξανδρος Παπακωνσταντίνου και Μιχάλης Βελούδιος. Έχει κάνει έξι ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές. Έργα του υπάρχουν στο Παρίσι, τη Λυών, τη Γενεύη, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, την Καμπέρα, την Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Διεύθυνση: Χρήστου Λαδά 9 
Τηλέφωνο: 210-3234760
Δευτέρα έως Παρασκευή: 13:00 με 22:00
Σάββατο: 13:00 με 22:00
Κυριακή: 19:00 με 22:00