ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑΟ Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού βοηθά δημιουργεί τμήματα δωρεάν εκπαίδευσης Γαλλικών για ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης.

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως εκτός από το παρόν πρόγραμμα θα δημιουργηθούν εκ νέου τμήματα από τον Σεπτέμβρη και για άλλες γλώσσες,πιθανότατα και τμήματα αρχαρίων γι' αυτές.


Σας παραθέτουμε το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Πειραιά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα με όλες τις σχετικές πληροφορίες:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Πειραιά και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) θέτουν σε λειτουργία το Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Πειραιά. 


Στο πλαίσιο των Κ.Δ.Β.Μ. θα προσφερθούν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων. Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.


Κατά την περίοδο από 06-06-2013 έως και 04-07-2013, στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Πειραιά θα δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:


• Γαλλικά για τον τουρισμό
Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης στο τμήμα Δια Βίου Μάθησης Δήμου Πειραιά, στη διεύθυνση Ακτή Ποσειδώνος και Δημοσθένους 2 (Πύργος), 2ος όροφος, έχοντας φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας. Δηλώσεις 
συμμετοχής 8.30 – 13.30


Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στο τηλ. 2132024715


Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 05/06/2013

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας