ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟΤετάρτη 19 Ιουνίου 2013 & ώρα 19:00 μ.μ|Κεντρικό Αμφιθέατρο Μητροπολιτικού Κολλεγίου 


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Το Τμήμα Διαιτολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και ο Δήμος Αμαρουσίου διοργανώνουν την Τετάρτη, 19 Ιουνίου και ώρα 19:00 ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ: μια σύγχρονη απειλή», αγγίζοντας ένα από τα φλέγοντα θέματα υγείας του παιδιού σήμερα.

ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ:
  • Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
  • Δημήτρης Διαμαντής, Ακαδημαϊκός Διευθυντής, Μητροπολιτικό Κολλέγιο
  • Γρηγόρης Ρίσβας, Διαιτολόγος–Διατροφολόγος, Τμήμα Διαιτολογίας, Μητροπολιτικό Κολλέγιο
  • Γιάννης Μανιός, Αν. Καθηγητής, Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας–Διατροφής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία η οποία απορρέει από τη συνεργασία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου με τον Δήμο Αμαρουσίου, στα πλαίσια της οποίας το Τμήμα Διαιτολογίας αξιολογεί την αιτιολογία της παιδικής παχυσαρκίας, μέσω ερωτηματολογίων που αποστέλει στους γονείς και μετρήσεων σε παιδιά προσχολικής ηλικίας στους Παιδικούς Σταθμούς του δήμου, με στόχο την αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας και την παροχή συμβουλών διατροφής προς την οικογένεια. Η όλη ενέργεια αποτελεί μία πρωτοβουλία του τμήματος, με στόχο τη εξαγωγή πολύτιμων συμπερασμάτων, τα οποία θα παρουσιαστούν στα πλαίσια της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό αμφιθέατρο του κολλεγίου [Σωρού 74, Μαρούσι] και η είσοδος είναι ελεύθερη. Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο 2106199891 ή ηλεκτρονικά στοinfo@amc.edu.gr έως τις 17/06.