ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ - ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ "ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ 2013"

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
27-30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 
Για πρώτη φορά θα συγκεντρωθούν σε μία εκδήλωση η διάσημη ομάδα χορού Martha Graham Dance Company της Ν. Υόρκης, διεθνείς ποιητές υπό την επιμέλεια του Αντώνη Βολανάκη σε μία ποιητική συνάντηση στα... τυφλά, θα πραγματοποιηθεί έκθεση ζωγραφικής του διεθνούς καλλιτέχνη Philip Tsiaras της Ν. Υόρκης, καθώς και διεθνής έκθεση φωτογραφίας με τη συμμετοχή καλλιτεχνών από 20 χώρες υπό την επιμέλεια του Philip Tsiaras και Χριστόφορου Δουλγέρη.
Παράλληλα, το νησί θα φορέσει τα "καλά του", για να τιμήσει τους επισκέπτες με μουσικές και χορούς από τη Φιλαρμονική του Δήμου, την τοπική Χορωδία, τη Μαντολινάτα, τον Χορευτικό Σύλλογο "Χαρίλαος Τσιγώνιας" και τον παιδικό Χορευτικό Σύλλογο "Εν χορώ" .
Οι μικροί μας φίλοι θα διαγωνιστούν σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, ενώ οι παραγωγοί τοπικών προϊόντων θα διαθέσουν απλόχερα τις γαστριμαργικές τους δημιουργίες, για να δώσουν την ευκαιρία στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες να γευτούν την τοπική κουζίνα σε ένα "Farm to Table" δείπνο, φτιαγμένο με αγάπη και πολύ μεράκι!