ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΚΟΛΙΩΣΗΣ,ΚΥΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΠΟΝΔΗΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΣΕ ΕΦΗΒΟΥΣ 12-15 ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥΣτα πλαίσια της πρόληψης και της προαγωγής υγείας, ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου πραγματοποιεί πρόγραμμα δωρεάν ελέγχου σπονδυλικής στήλης για τυχόν παραμορφώσεις όπως σκολίωση, κύφωση και άλλων παθήσεων σπονδυλικής στήλης, στους μαθητές της Στ' Δημοτικού και των τριών τάξεων του Γυμνασίου.


Η σκολίωση και η κύφωση είναι οι πιο συχνές παραμορφώσεις της σπονδυλικής στήλης που εμφανίζονται στα παιδιά της προεφηβικής και εφηβικής ηλικίας. Για την πρόληψη τους, θα γίνουν δωρεάν σκολιωμετρήσεις με ομάδα ιατρού χειρουργού- ορθοπαιδικού και τεχνικού ορθοπαιδικού, εξειδικευμένων στη σπονδυλική στήλη, με το πιστοποιημένο και εγκεκριμένο σύστημα FORMETRIC, έναν  νέο τρόπο ελέγχου και απεικόνισης της σπονδυλικής στήλης όπως και της στάσης του σώματος. Το συνολικό κόστος της εξέτασης θα καλυφθεί από την “Scoliosis Spine Laser Center”, εταιρεία πιστοποιημένη με ISO 9001, που εδρεύει στο Μοσχάτο και δραστηριοποιείται στο χώρο της συντηρητικής αντιμετώπισης παθήσεων της σπονδυλικής στήλης εδώ και 62 χρόνια.

Η εξέταση πραγματοποιείται στα ιατρεία του ΚΑΠΗ στο Μοσχάτο  μέχρι την Πέμπτη 13/6/13 από τις 13.00 μέχρι τις 20.00 και τις ίδιες ώρες, την Παρασκευή 14/6/13 και τη Δευτέρα 17/6/13 στα ιατρεία του ΚΑΠΗ στον Ταύρο.