ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ - ΚΟΝΤΣΕΡΤΟ ΓΙΑ ΒΙΟΛΙ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ ΤΟΥ ΜΑΕΣΤΡΟΥ PAOLO TAGLIAMENTO ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΠΙΑΝΟΥ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Τετάρτη 22 Μαίου 2013.Ώρα:20:00
Κύκλος Νέων Μουσικών Ταλέντων
Κοντσέρτο για βιολί και πιάνο του Μαέστρου Paolo Tagliamento με συνοδεία πιάνου
Αν και μόλις δεκαέξι ετών, το ταλέντο του Paolo Tagliamento, που παίζει βιολί από τρυφερή ηλικία, έχει ήδη ευρέως αναγνωριστεί. Ως μαθητής του Ωδείου Giuseppe Verdi του Μιλάνου ο νεαρός μουσικός, που θα αποφοιτήσει εντός της χρονιάς υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Caterina Carlini, τελειοποίησε την τεχνική του στην Ιταλία και το εξωτερικό με δασκάλους τους Μαέστρους Fuks, Mazor, Pascoletti, Bolsi, Pierini, Beths, Kussmaul, Angeleri, Grubert.
Ιταλικό Ινστιτούτο
Διεύθυνση: Πατησίων 47 Τηλ:210 5242646,2105242674
Έχει κερδίσει πολυάριθμα πρώτα βραβεία κατά την διάρκεια εθνικών και διεθνών διαγωνισμών, όπως στον πιο πρόσφατο Διεθνή Διαγωνισμό Βιολιού Andrea Postacchini (Concorso Violinistico Internazionale di Fermo) του Φέρμο και τον ΧΧΙΙ Διαγωνισμό Μουσικής Εκτέλεσης της Ανθρωπιστικής Εταιρίας (XXII Concorso di Esecuzione Musicale della Società Umanitaria). Υπήρξε και καλεσμένος στο Gran Concerto (RΑΙ 3) όπου επισημάνθηκε ως νέο ταλέντο από την GMI και την Esta Italia.

Μεγάλη είναι η λίστα των ιταλικών πόλεων όπου έχει παίξει ως σολίστ και με συνοδεία ορχήστρας σε κοντσέρτα και σημαντικά φεστιβάλ (Assisi nel Mondo, Carni Armonie). Τον Ιούνιο του 2012 εμφανίστηκε ως σολίστ με την ορχήστρα Ι Pomeriggi Musicali και τον Σεπτέμβριο έπαιξε τις Τέσσερις Εποχές του Antonio Vivaldi μαζί με την Chamber Music Society του Colombo (Sri Lanka). Το βιολί με το οποίο παίζει είναι ένα Antoniazzi, το οποίο του προσφέρθηκε από το Ίδρυμα Pro Canale του Μιλάνου.

Το πρόγραμμα προβλέπει την εκτέλεση μουσικών κομματιών απο έργα των J.S Bach, N. Paganini, C. Saint Saens, P. De Sarasate.